Венди оплела по Ани Николић, и Маја јој се придужила

Весна Вукелић Венди и Маја Николић гостовале су у једној емисији, где су отворено коментарисале колегиницу Ану Николић и читаву драму кроз коју Николићева пролази последњих месеци.

Забава 31.07.2023 | 18:27
Венди оплела по Ани Николић, и Маја јој се придужила

Венди се сада осврнула на коментаре да је Ана "пропала", па се присетила њених почетака, везе са Мишом Бананом и скандала са Ћазимом Османијем и његовом партнерком Мандом Поповић.

 
Ana Nikolić
ФОТО: АНТОНИО АХЕЛ/АТАИМАГЕС

- Њене песме нису домету мог слушања, то је ствар личног доживљаја. Али шта је ту јако важно? Јако је важно имати тај духовни, односно душевни имунитет. Да би постигли тај духовни имунитет, морамо да будемо исклесане особе, исклесани карактери. Не можеш човеку да даш рибу, већ мораш да га научиш да је пеца. Када се неко нов појави, увек ми остави утисак како је постао познат. На којим крилима је дошао. А када дођемо на тим крилима, рецимо Мише Банане, или разних банана који ставе по 100.000 евра, 300.000, и тако даље. Имам ту лепезу различитих банана, а онда имамо и тржиште дискотека које се брсте од стране таквих уметника по принципу "Завршио сам ти", па ти идеш и убираш плодове - почела је Венди.

Vesna Vukelić Vendi
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

- Па кад видим разноразне Манде, које су тукле једну звезду, јер се мешала у нечији приватан живот. То ниједна звезда себи не би смела да дозволи - додала је.

- Да објаснимо, Манда је тукла Ану Николић због Ћазима - додала је Маја Николић.

Maja Nikolić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ПРЕМИЈЕРА ВИКЕНД СПЕЦИЈАЛ

- Значи да је хтела интерес! Како баш због Ћазима, који је ултра богат човек. Значи да су ту финансије диктирале начин понашања. Уз финансије увак иде и блуд. Е ако се тако гради каријера, онда је човек као избушени сир. Тако се не гради личност. Човек који на блуду и разврату прави себи каријеру, не може да буде херој, та особа није ратник. И ви сад њу мени представљате као некакву звездетину, јер не знате да размишљате, примате здраво за готово производ као потрошачко друштво. Није музика мерило карактера - била је оштра Венди у емисији "Два можда три" на "Ред" телевизији.

(Курир.рс/ Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Титослав

31.07.2023 22:04

Маја Николиц прича о моралу....сто би реко покојни Павле Вујисиц "Е СВАШТА ..."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко?

02.08.2023 07:21

Зна, колико батина сте вас двије добиле, а причате о Ани.