Дарко Лазић поново иде на операцију!

Дарко Лазић неретко се налази у жижи јавности због скандала које често прави и спекулација о његовом приватном животу, те је тако и сада поново заинтригирао јавност.

Забава 31.07.2023 | 16:51
Дарко Лазић поново иде на операцију!

Певач је често повезиван са пороцима, а након теже саобраћајне незгоде коју је доживео пре шест година Дарко је одлучио да свој живот промени из корена, што се одрадило и на његов физички изглед.

Наиме, након несреће, певач се одлучио на драстичну физичку промену, те је подлегао разним операцијама и изгубио невероватних 109 килограма.

Недавно је ишао на скидање вишка коже са стомака, а сада је одлучио да среди и груди. Лазић ускоро одлази на још једну операцију у нади да ће се решити проблема опуштених груди.

Како преносе медији, Лазић се пуном паром спрема за гинекомастију, процедуру уклањања масног ткива са мушких груди, а за ту операцију издвојиће чак 3.000 евра.

– Дарко је у последњем периоду много радио на свом физичком изгледу. Први корак на том путу је свакако била операција смањења желуца, која је резултовала великим губитком килограма, али је иза себе оставила велики вишак коже на стомаку. Како је већ познато, Дарко је и то решио, а сада му је остао још само један корак, а то је гинекомастија – започео је саговорник, па открио детаље надолазећег захвата.

– Ово задовољство ће Лазића коштати 3.000 евра, што за њега не представља велики трошак. Оно што је потенцијални проблем јесте чињеница да ће након захвата уследити период опоравка. Тада ће Дарко бити у обавези да неких месец дана, или нешто мало дуже од тога, носи медицинске стезнике, а питање је да ли ће тада моћи да одржава наступе. То је још увек неизвесно и знаће се тек када дође до тог стадијума – рекао је извор близак Дарку Лазићу,па истакао да је његова супруга Катарина  као и увек верна подршка.

Darko LazićФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

– Катарина Дарку даје ветар у леђа, како у свакој тако и у овој ситуацији. Она је у неку руку била и иницијатор, а њему то свакако много значи – закључио је извор близак певачу.

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар