ВИИИ Бањалучка моторијада уз  „МК Исток“ и „Нектар“  

Бањалучка пивара и „Мото клуб ИСТОК” Бањалука с поносом најављују ВИИИ Бањалучку моторијаду, која ће крајем јула преобразити нашу прелијепу тврђаву Кастел у срце адреналинске забаве. Од 28. до 30. јула 2023. године, позивамо пријатеље бајкере и пивопије, као и Бањалучане свих генерација, на још један незабораван мото догађај у нашем граду!

Република Српска 27.07.2023 | 13:14
ВИИИ Бањалучка моторијада уз  „МК Исток“ и „Нектар“  

Из Бањалучке пиваре поручују, да им је драго да већ дуги низ година име “Нектар” стоји уз ову моторијаду. 

“Бањалучка моторијада, која се по осми пут одржава у граду на Врбасу, израсла је у незаобилазан љетњи догађај у Бањалуци. Позивамо све бајкере, наше суграђане и све љубитеље добре музике и мотора да планирају долазак на Кастел у посљедњем викенду јула. Свим гостима, који долазе из свих крајева бивше Југославије, али и из других, удаљенијих делова Европе, желимо сигурну вожњу и незаборавно путовање, а након тога их чека хладан Нектар”,  поручују из Бањалучке пиваре. 

„У настојању да створимо оптималан спој доброг роцк’н’ролла и адреналина, спремили смо богат програм. Младе роцк’н’ролл снаге Бања Луке, група Црни Опал из Музичког атељеа Роцк Симфоније, отвориће програм, а музички програм ће уоквирити сад већ традиционални концерт Роцк Симфоније на Бањалучкој моторијади, затим феноменално Бело Копче, Бијело Дугме Трибуте Банд, као и КОБ, Фјужна пруга и Стрингси. За бајкере и све љубитеље двоточкаша припремили смо и Зид Смрти, бањалучки мото спектакл”, поручили су из “МК Исток”. 

Поред поменутог, планирано је да се организује и такмичење у спорој вожњи за виртуозе у балансирању мотора на што мањим брзинама. Мото дефиле се подразумијева, а како организатори најављују сви гости биће у прилици да се провозају сликовитом околином Бањалуке до језера Балкана.

(ПР) Фото: ПР