Певачица завршила у рупи падом са бине, а после у Хитној!

Глумица и певачица Катарина Богићевић, коју многи памте по главној улози у серији "Фолк", али и по такмичењу "Твоје лице звучи познато" у којем је учествовала, доживела је незгоду на бини и завршила у хитној помоћи.

Забава 26.07.2023 | 20:30
Певачица завршила у рупи падом са бине, а после у Хитној!

Познато је да Каћа има вансеријски таленат за музику, те је позвана да буде гост једног фестивала у Руми.

 

Глумица се за наступ припремала темељно, што је показала својим фановима на друштвној мрежи Инстаграм, међутим, наступ се ипак завршио неславно.

Наиме, Катарина је на бини била веома енергична. Са плесачицама је све време скакала и ђускала, те током певања и играња није обратила пажњу на рупу у бини.

Глумица је упала у рупу и наступ је морао бити прекинут, а убрзо је реаговала и служба хитне помоћи која је Катарину одвела у болницу.

Katarina Bogićević
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

- Овако сам пала са бине. Зовите ме пали анђео - рекла је у шали Богићевићева, а потом објаснила пратиоцима шта се десило:

- Хајде да се вратимо на почетак, како је дошло до овога. Била сам на фестивалу у Руми. Имали смо тонску пробу, направили смо луду атмосферу и онда је дошло до тога да нисам видела рупу. На крају се све завршило у хитној помоћи, пала сам са бине и разбила се. Сада ме је прошао адреналин и желим да видим да ли ми је све у реду са главом - уснимила се Катарина из болничког кревета.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Погледај

27.07.2023 16:00

јој само нос све говори.

ОДГОВОРИТЕ