Оперисан Милић Вукашиновић, доктори му спасили живот!

Милић Вукашиновић, који се прошле недеље јавио лекарима због несносних болова је оперисан. То је открила његова супруга Сузана која је све време уз рокера.

Забава 26.07.2023 | 17:26
Оперисан Милић Вукашиновић, доктори му спасили живот!

Она се огласила на Фејсбуку и захвалила докторима, медицинском особљу и свим пријатељима и открила како се Милић осећа након интервенције.

Milić Vukašinović, Suzana VukašinovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Хвала драгом Богу, Мића је оперисан, све је добро прошло. Хвала доктору Игору Кончару, његовим колегама хирурзима и свом медицинском особљу кардиоваскуларне хирургије на свему што су учинили и спасили му живот. Посебна захвалност Раки Марићу, Перици Стојановић, Банету Лаву и Миши Бегенишићу што су се заузели да живот доктора буде спашен и што су били мој ветар у леђа у овим тешким тренуцима. Такође хвала свим пријатељима и драгим људима за сву подршку коју сте ми пружили. Љубим вас и волим ' написала је Сузана.

Milić Vukašinović
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Подсетимо Милић је завршио у Ургентном центру због болова пре свега у левој нози. Најпре се мислило да је у питању упала крвних судова, па тврдо ткиво, али је после ултразвучног прегледа установљено да је ипак анеуризма и да је операција неоходна.

- Имам проблема са венамам на ногама, у левој нози, има једно 15 дана, онда сам дошао да видим шта је и да решим. Једна вена ми се раширила, па ми притиснула нерве, сад сам био на скенеру, морам да оперишем. Ја сам мислио да је тврдо ткиво, али то је анеуризма. За операцију је сигурно, тај доктор који ми је гледао на ултразвуку, речено ми је да се хитно морам оперисати, ако пукне та анеуризма, умирем за два минута - рекао је рокер за медије након што је примљен у Ургентни центар.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар