Слоба искрено о сину: Много сам се везао за њега!

Певач Слоба Радановић открио је да воли да наступа током лета, јер тада споји лепо и корисно, па слободно време проводи уживајући са породицом. Ипак, признаје да му веома тешко пада раздвојеност од сина Дамјана.

Забава 25.07.2023 | 17:17
Слоба искрено о сину: Много сам се везао за њега!

- Стварно сам се везао много за њега, нисам могао да издржим да не дођем да га видим. Нису ни знали, изненадио сам их, али сада су ту са мном, сутра се враћају, па ће опет доћи... Направили смо план да не будемо дуго једни без других - рекао је певач и испричао како проводи време са сином:

- Не дозвољавам да гледа у телевизор... Чим видиш да му нешто одвлачи пажњу, узмем па му причам све живо, шта год ми падне на памет. Много је добар, стварно, само се смеје. Није "кмеза", плаче само кад је гладан и кад му се спава.

Sloba RadanovićФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Слоба неретко на друштвеним мрежама коментарише актуелности, па се тако огласио и поводом страшних олуја које су претходних дана задесиле Србију. Он је на читаву ситуацију кратко написао: "Нисмо добри".

- Људи виде и као "шта смо ми Богу згрешили, па ове олује и све ово"... Ми какви смо, добро нас Бог и држи, да није сатро све, послао потоп на нас. Има добрих људи и даље, има наде за човечанство... Ајде што виђамо лоше ствари сваког дана, обасипају нас лошим стварима, али ко се труди да види нешто лепо, тај ће и видети нешто лепо. Има много лепих ствари које нам се на дневном нивоу догађају, само што се на те људе не обраћа пажња, колико на ове лоше ствари. Али, има наде - закључио је фолкер.

(Блиц.рс /Фото: Инстаграм)

Коментари / 0

Оставите коментар