Богдан потврдио: Јокић га позвао и све објаснио

До посљедњег тренутка сви су се у Србији надали да ће Никола Јокић бити међу путницима на Свјетско првенство у Манили у репрезентацији "Орлова", али то се ипак није догодило.

Свијет 25.07.2023 | 12:41
Богдан потврдио: Јокић га позвао и све објаснио

Селектор Пешић је саопштио списак играча на које рачуна на почетку припрема, а у присуству предсједника КСС Предрага Даниловића и новог капитена Богдана Богдановића.

Богдан је послије прес конференције детаљније разговарао са новинарима и том приликом открио да шта му је Јокић рекао у телефонском разговору, везано за разлоге одустајања од учешћа на Свјетском првенству.

''Јокић је мене окренуо и пријатељски рекао да ментално није ту и да може да дође, али да није то то. Ја као кошаркаш то разумијем, али разумијем и људе који то не разумију. 

Као што сам већ рекао неки момци су играли и обезбиједили мјесто тамо, а сада су ту неки други људи. 

Можда то такмичење треба да има другачији облик да можда одмах послије сезоне буде ту и можда би више играча било. 

Можда је у систему проблем, можда нешто друго, можда ФИБА треба да почне да плаћа играче. Не знам, има ту милион разлога'', изјавио је Богдановић.

(Телеграф) Фото: Тwиттер

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Јоде

25.07.2023 13:35

Јокић нема шта да објашњава испо је права п....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

25.07.2023 15:11

Како је Дирк Новицки играо за Њемачку свако првенство, Џамал Мареј који је Јокићев саиграч одмах се одазвао на позив репрезентације и показао људску и кошаркашку величину. Будала је свако онај ко погледа минут један његове НБА утакмице. Срамота

Name

Циганлук

25.07.2023 13:38

Циганлук је то велики, Народ јадни ноћима прати НБА и дува се.ено нашег Јокића,а он гледа своја посла и мало му се је.. за Балкан и Србију. Схватите то људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАМЕН

25.07.2023 13:48

Јокиц нас је све разоцарао могао је доци и реци долазим да помогнем онолико колико тренутно могу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јокиц

25.07.2023 14:33

треба да игра за БиХ за своју домовину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.07.2023 14:38

А зашто да објашњава, да држи прес конференције као Вучић то бисте. Човјек је на годишњем одмору, са својом породицом у родном Сомбору. Тако је он показао да цијени своју кућу, дошао и разговарао са својим другарима из детињства. Треба да се доказује беспослени људима који би послије рекли да неваља, јер ето нису задовољни његовом игром. Свака част кад је знао рећи не! Колико се људи даје за државу, док биједници политичари безобзирно краду и срамо нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сомбор

25.07.2023 14:44

Ста те има разоцарати. Закупио хиподром у Сомбору и отјерао пијацу која је била лоцирана у близини хиподрома. Закупио градску спортску халу Мостонгу и из ње отјеро мозда и нај јаци годисњи сајам прерадарства у Србији. Ста висе реци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко ко мало разумије

25.07.2023 14:49

Сви смо оцекивали да Јокиц игра. Е сад предуга сезина у НБА, па исцрпљеност. Онда за било какав неуспјех био би Јокиц крив. Мозда је и до секекора. Сто казе Влада Дјуровиц, мозда Србији треба младји селектор или бар ппмоник. Влада реце да се Песиц некад изгуби код тразења тајм-аута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

25.07.2023 14:55

Није то само случај у Србији, у Хрватској их је маса играча одбијала доћи док су играли у НБА-у, али са друге стране кад погледате, и они су само људи, али људи са парама, зашто би трошили своје слободне дане за државу, небитно која је у питању, и онда ови који нису дали ни мрвицу за државу, тобоже ето воле више њу од ових играча, ајте молим вас, проблем је што су балканци сељачког затуцаног менталитета, и одмах ако не заиграш у неком спорту, постанеш издајник државе и почне пљувачина по играчима,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као патриоте сте ви типкаци

25.07.2023 14:57

Јокиц ако је луд треба да игра за Даниловица који умјесто да цестита једином Србину који је као лидер екипе и МВП узео прстен у НБА а не да казе како су он и Дивац и Јос неколицина Кона није била близу прстена бољи од Јокаре. Треба ли да игра код Песица да ли вам је и он патриота а узима пара од КСС висе него у Барцелони И Баyерну. Који оставља МВП-а да сједи на клупи док губимо од Италијана, а генерално Јокара мозе разбити Италију сам. Ово су лопови у КСС и треба их одбити сви играци њима ни Теодосић није ваљао, а сад би убили да се врати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анна

25.07.2023 16:29

Браво Јокицу, тако како су и заслузили. Најбоље критикују, а кад је политицар у питању, не смију да казу ниста. Зиви свој зивот, цувај породицу, јер на балкану, политицари су на путу И то унистити! Дјоковицу И теби, не треба нико да казе ниста. Захваљујуци вама двоици, сви су цули за Србију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ст

25.07.2023 18:14

Песицу да има имало цасти и разума поднио БиХ оставку...само би луд човек дрзао на клупи играче који су супериорни...али лепо је рекао следећи пут се нећемо ни квалификовати..а ја Цу бити селектор..паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

25.07.2023 18:40

Да му није опет,трудна źена???

ОДГОВОРИТЕ