Страдао радник Електрокрајине током санирања штете

Радник “Електрокрајине” погинуо је јуче током санирања посљедица невремена у Прњавору.

Република Српска 25.07.2023 | 10:33
Страдао радник Електрокрајине током санирања штете

Прве, незваничне информације, показују да је наводно настрадао од струјног удара.

Трагедија се, догодила у мјесту Отпочиваљка.

Вијест о трагедији на свом Фацебоок профилу објавио је Дарко Томаш,  градоначелник Прњавора, који је породици настрадалог радника упутио саучешће.

"Искрено саучешће породици настрадалог радника Електрокрајине, који се посљедњих дана и ноћи, заједно са својим колегама борио да поправи електромрежу коју је невријеме уништило", навео је Томаш.

Усљед јаког невремена које је захватило већи дио Српске, велики проблеми задесили су и Прњавор, чији су становници данима били без струје.

(Независне новине) Фото: Срна/Архива

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

+

25.07.2023 12:56

Јадан човијек и његова Породица. Томаш ти се хвалиш ових година са многим успијесима. Народ је писао. Када сте добили Титулу града, да су неке бандере везане за стабла. Сигуран сам. И знам. Ви само раднике тијерате да раде. И могуће и немогуће. Нигдје власт не гледа имају ли чим радити. Да ли су МИЈЕРЕ заштите , сигурносне проведене. Само сиротињи, која нема ни сигурну кору круха наређујете. Да се Ви покажете списобнима. И најчешће Вама наредбодавцима иду признања. Овдје је сигурно такав случај. Далеко сам од ваше Општине. Било би лијепо, да кажете истину, да знамо име и презиме и којих је година тај радник. Нека му душа иде у рај. Његовој Породици најискреније саучешће. Ако је неко други крив за његову смрт, њему Божија казна. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовица

25.07.2023 15:02

Дај мало коригуј ово је и ије,какве м/И/јере,какав чов/И/јек и тд.

Name

за +

25.07.2023 16:13

Кад вец хоцес тудје име да знас, засто кријес своје властито.Написи слободно тај сам.

Name

@ +

25.07.2023 20:56

+ , Милан, Илија Чворовић, Мирослав... То су, изгледа све једна особа...