Тања Савић открила тајну свог савршеног изгледа!

Певачица Тања Савић, која и даље мами уздахе својом лепотом и харизмом, изгледа да је пронашла тајну свог свежег и заносног изгледа. У разговору за Курир телевизију, Тања је открила неколико кључних навика које доприносе њеном блиставом изгледу.

Забава 24.07.2023 | 18:25
Тања Савић открила тајну свог савршеног изгледа!

Један од кључних фактора је квалитетан сан, а Тања не крије колико воли да спава.

 

- Спавам до касно, спавам као за паре. Стварно волим да спавам и читав живот сам жељна тог спавања. Када се дочепам кревета, желим само свој мир и тишину. Тако да када код куће не стигнем да се наспавам, онда се трудим да се одморим док сам на путовањима, било да наступам или боравим у хотелима - открила је певачица.

Очигледно је да Тања води рачуна о свом физичком и менталном здрављу, јер добар сан игра кључну улогу у очувању свежине и енергије. Уз то, опуштање и одмор су од велике важности за све оне који имају динамичан и захтеван пословни распоред, као што је случај са Тањом.

Међутим, осим што води бригу о свом изгледу, Тања Савић има и своје емотивне жеље. Певачица је отворено признала да јако прижељкује нову љубав у свом животу.

- Прижељкујем, као и свака жена. Да ми се деси љубав - рекла је Тања, откривајући да, упркос професионалним успесима, срце јој је отворено за нову емотивну везу.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар