Љекар ми је рекао да могу умријети за двије минуте

"Није то масно ткиво, већ анеуризма увећана три, четири пута. Она ти је испритискала неке нерве, зато те доле боли нога". Каже: "Одмах после мене иди у Ургентни, тражи операцију", јер ако пукне та увећана анеуризма, можеш да умреш за два минута.

Магазин 23.07.2023 | 21:27
Љекар ми је рекао да могу умријети за двије минуте

Музичар Милић Вукашиновић забринуо је јавност када је у медијима објављено да је по хитном поступку примљен у Ургентни центар, где су га лекари задржали на лечењу.

Како се у јавности не би спекулисало о његовом здравственом стању, бубњар се телефоном укључио уживо у емисију ТВ Пинк.

- Тренутно сам у WЦ-у, пушим јер се ту једино може пушити. На Ургентном сам, у кардио-васкуларној клиници, чекам на операцију, имам још неке прегледе да обавим - почиње причу Милић и објашњава:

- Мени то траје последњих 15 дана, имао сам и још увек имам ужасне болове у левој нози, доњи део, од колена до стопала. То ме је натерало да идем код доктора, а ја већ пола године имам отеклину на левој бутини, мислио сам да је масно ткиво. Због огромних болова сам ипак послушао супругу Сузану, која је молила да идем код доктора да видим шта је та отеклина.

Отишли смо, човек ми је гледао ногу, ја сам му рекао: "Ма, то је масно ткиво". Човек се запрепастио, рекао ми је: "Није то масно ткиво, већ анеуризма увећана три, четири пута. Она ти је испритискала неке нерве, зато те доле боли нога". Каже: "Одмах после мене иди у Ургентни, тражи операцију", јер ако пукне та увећана анеуризма, можеш да умреш за два минута.

Каже да је стабилно, али да му главобољу задају несносни болови.

Мени је стање ок, стабилно, само што имам болове у нози, и то 24 сата, заиста неиздрживо. Имам сад још снимање плућа и срца, остало сам све обавио у мислим да ће ме оперисати у уторак, среду, рекао је.

(БН/Пинк ТВ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Обицан цовјек

23.07.2023 23:53

Желим ти брзо оздрављење Милићу легендо наша

ОДГОВОРИТЕ