Сурфујте широм Европе

М:тел својим постпаид корисницима нуди нову тарифну опцију Нет роминг Европа – мобилни интернет који ћете имати и на пропутовању кроз европске земље

Србија 20.07.2023 | 16:35
Сурфујте широм Европе

Поред већ постојеће широке понуде за мобилни интернет док сте у ромингу у више од 17 земаља појединачно, компанија м:тел сада својим постпаид корисницима нуди и јединствену тарифну опцију која подразумијева коришћење мобилног интернета у чак 34 европске земље.  

У складу са својим потребама, изаберите Нет роминг Европа 1ГБ, с периодом важења од три дана и цијеном од 12 КМ, Нет роминг Европа 1,5 ГБ по цијени од 16 КМ, који траје седам дана или Нет роминг Европа 3ГБ, с трајањем од 15 дана и цијеном од 30 КМ.

Тарифне опције Нет роминг Европа постпаид корисници могу активирати слањем СМС-а са кључном ријечи НЕТЕВРОПА3, НЕТЕВРОПА7 и НЕТЕВРОПА15, на кратки број 065/1155, путем м:го БиХ апликације, путем УССД менија „Мој мени“, позивом кода *100#, путем wеб странице м:тел-а, као и путем апликације/портала „Мој м:тел“.

Како бисте провјерили стање искоришћене количине мобилног интернета додијељеног у оквиру тарифне опције Нет роминг Европа, потребно је да пошаљете СМС са садржајем СТАЊЕ, на кратки број 065/1111, а можете то учинити и путем м:го БиХ апликације, позивом кода *100#, као и путем портала/апликације „Мој м:тел“.

Важно је да знате да је слање СМС-а за активацију ове тарифне опције, као и за провјеру стања мобилног интернета у оквиру тарифне опције у мрежи м:тел-а бесплатно, док се слање СМС-а у ромингу обрачунава у складу са важећим цјеновником дефинисаним за коришћење међународног роминг саобраћаја за постпаид кориснике м:тел-а.

Земље и мреже у којима важи тарифна опција Нет роминг Европа, можете пронаћи кликом на линк.

Више информација пронађите на сајту www.мтел.ба или бесплатним позивом на број телефона 0800 50 000.

(ПР) Фото: ПР

Коментари / 0

Оставите коментар