Након пљачке имао јаку главобољу отишао у болницу и шокирао се!

Неименовани младић, стар 38 година, опљачкан је у Аргентини и онесвестио се на улицама Ла Плате након језивог сусрета са пљачкашима . Човек који мислио да се јака главобоља јавила услед ударца у главу међутим након одласка у болницу сазнао је шокантну истину!

Занимљивости 20.07.2023 | 15:31
Након пљачке имао јаку главобољу отишао у болницу и шокирао се!

Неименовани младић је отишао у болницу Сан Мартин да отклонио ужасну главобољу открио је на крају, да је погођен метком у главу. Доктори су остали шокирани када су открили узрок његове главобоље!

Лекари су након прегледа рекли младићу да није ударен у главу, вец́ да је упуцан у главу!

Зачудо, метак је успео да избегне кључне делове његовог мозга и није утицао на младића на било који начин осим велике јаке главобоље, која му се јавила.

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-дефаулт цоде-блоцк-4 цоде-блоцк-параф4-десктоп-адм">Упркос уобичајеној смрти које следе од прострелних рана у главу, метак није успео да уништи ниједну битну мождану материју овог 38 годишњака преноси даилy стар

Уместо тога, неименовани 38-годишњак је остао само са јаком главобољом која би, према неким пфроценама у 90% случајева биио фаталан сусрет са метком који путује брзином од 609 метара у секунди.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар