Када си пријатељ Демофеста 12. пут – твоје име је м:тел

Рођен 2008. године, израстао је у јединствени највећи фестивал демо бендова у југоисточној Европи. Његово име је Демофест и већ 12. годину има најбоље пријатеље! м:тел је и овога пута генерални спонзор Демофеста, који се одржава традиционално на тврђави Кастел у Бањалуци.

Република Српска 19.07.2023 | 14:47
Када си пријатељ Демофеста 12. пут – твоје име је м:тел

Први фестивалски дан ове године заказан је за 20. јули, а тамо очекујте и прво такмичарско вече на главној бини, након чега вас чекају музичке посластице: Морцхееба, аустралијски музичар и друштвени активиста Дуб ФX и већ познати састав М.О.Р.Т., који након што је 2012. године побиједио на овом фестивалу, сада долази као ревијални извођач.

На љетној бини: Ђорђе, Хиљсон Мандела, 3ОЗона, Сајси МЦ, Там, Спејс Нокси x Кене Бери, Нихил. 

У петак 21. јула, још један је дан за такмичење, али и свјетску музичку атракцију „Лаибацх“. Ту је и легенда друм анд басс-а Рони Сизе, а афробитове ће донијети нигеријски музичар Феми Кути. Љетна сцена: Визељ, Сунсхине, Кои Кои, Стерео банана.

Субота 22. јули резервисана је за финално такмичарско вече, али и за једног од заштитних симбола Демофеста и краља балканског бреакбеат дуб степ звука, Кирила Џајковског.

Тога дана моћи ћете чути и Паров Стелар, као и сјајну звијезду у успону МКДСЛ. Љетна сцена нуди: Нипплепеопле, Бојана В, Поцкет Палма, Мацха Равел.

Видимо се у четвртак на најбољој музичкој забави на Кастелу! 

Потражите кутак обојен м:тел црвеном бојом - Рецхарге зону фестивала, гдје можете напунити свој мобилни телефон, али и узети своје фестивалске реквизите и ваучере за мобилни интернет! 

(ПР)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Имате непријатеља

19.07.2023 16:32

Свака цаст да је напокон васкрсао демо фест. Али мислим да непостоји гора компанија од мтела

ОДГОВОРИТЕ