“Нектар” доноси окус љета на “Нектар ОК Фест”

– Бањалучка пивара и ове године заједно са организаторима поручује да све посјетиоце и љубитеље „Нектар“ пива очекује много позитивне енергије и разносврсних садржаја на овогодишњем, деветом, по реду „Нектар ОК Фесту“. 

Република Српска 13.07.2023 | 13:44
“Нектар” доноси окус љета на “Нектар ОК Фест”

Познато је да је „Нектар“ пиво увијек уз добар звук и фестивале који промовишу развој рок сцене, па подршка највећем фестивалу у БИХ „Нектар ОК Фесту“ ни ове године није изостала. Поред тога, Бањалучка пивара ставља акценат на екологију, али доноси и једну необичну сарадњу – са једним модним брендом. 

“Бањалучка пивара са својим „Нектар“ пивом увијек је уз рок музику у циљу промоције развоја рок сцене. Ове године, у сарадњи са брендом „Браат“ представљамо и колекцију „Адвентуре“ која је инспирисана „Нектар ОК Фестом“ и вриједностима које овај фестивал носи, а то су добро пиво, музика и дружење са нагласком на значај очувања околине. Уз врхунску забаву, наступе најпознатијих имена домаће и регионалне сцене и ове године ће на Фестивалу бити креиран и мурал „Нектар, немој да мрачиш.

Попиј свијетло!“. Као и претходних година, идеја је да се лименке искористе за умјетничко дело, умјесто да нарушавају прелијеп крајолик Тјентишта“,  изјавила је Андреа Лиздек,  маркетинг менаџер Бањалучке пиваре. 

С друге стране, организатори Фестивала најављују још бољу забаву уз неизоставан нагласак на значај одговорног дјеловања према заштити околине. 

„Овогодишња девета по реду „Нектар ОК Фест“ авантура одржаће се од 14. до 16. јула на Тјентишту. Обзиром да се фестивал одржава у једној од најљепших природних оаза у овом дијелу Европе – Националном парку Сутјеска, обавеза организатора јесте и одговоран однос према природи, те самој фестивалској локацији. Из тог разлога нам је драго што и ове године заједно са нашим партнерима Бањалучком пиваром позивамо све посјетиоце на добру забаву уз „Нектар“ пиво, а да при том воде рачуна и о очувању природе, јер поред доброг провода то и јесте најважнија одлика „Нектар ОК Феста“ по чему се издваја од осталих фестивала у региону“, изјавио је Дубравко Сувара директор „Нектар ОК Феста“. 

Бањалучка пивара са својим најпознатијим брендом „Нектар“ пивом већ годинама поносно стоји уз највећи фестивал у БИХ, а ове године све посјетиоце очекује још боља забава уз позната имена као што су  Канда Коџа и Небојша, ТБФ, Дел Арно Бенд, Репетитор, Елементал, Обојени програм, Артан Лили, Констракта, Бомбај Штампа, Гибонни, ДЛМ, Смоке Мардељано, Зостер, Дарак Рундек & Екипа, Све Барабе, Бркови, Краљ Чачка, Др Неле Карајлић и позната имена елетронске сцене попут Синише Тамамовића, Кристијана Молнара, Накадие, Ницк Цурлy-а и Младена Томића. 

(ПР) Фото: ПР