Здравствено стање дјеце добро, данас иду кући

- Дјеца која су смјештена у требињску Болницу због знакова тровања провела су ноћ мирно и без додатнх компликација и данас ће бити отпуштена кућама, рекла је Срни начелник Одјељења за педијатрију у тој болници Љиљана Буха.

Република Српска 13.07.2023 | 10:33
Здравствено стање дјеце добро, данас иду кући

"Двоје дјеце је већ отпуштено кући, а за остале се припрема отпуст у току дана," рекла је Буха и додала да још једно дијете има терапију.

Осморо дјеце задржано је на посматрању у Болници Требиње, након што су јуче примљена у ту здравствену установу због знакова тровања инхалационим агенсом, са симптомима кашља и отежаног дисања, послије боравка у требињском туристичком комплексту Град Сунца.

Из Туристичко-рекреативног комплекса Град Сунца саопштено је да се сумња да је прекомјерна количина хлора у ваздуху узроковала инцидент на дјечијем језеру, који се догодио због прекида у напајању струјом.

(Срна) Фото: ЈЗУ Требиње 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈЕБИВЈЕТАР

13.07.2023 11:27

Туризмом се не може бавит свако. Туристу да би узео новац мора се понудити нешто више од отрова. Ружно и срамота, толико дигли цијене, одговорности нико нема према људима. Само безобразно турање руку у туђи новчаник.

ОДГОВОРИТЕ