Милатовић стигао у посјету Србији, дочекао га Дачић

- Председник Црне Горе Јаков Милатовић стигао је данас у званичну дводневну посету Србији, а на аеродрому "Никола Тесла " у Београду дочекао га је први потпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић. 

Србија 09.07.2023 | 17:03
Милатовић стигао у посјету Србији, дочекао га Дачић

"Пожелео сам добродошлицу председнику Црне Горе Јакову Милатовићу, који ће боравити у дводневној званичној посети Републици Србији! Радујем се овом сусрету који ће додатно учврстити традиционално пријатељске односе и сарадњу наших земаља", навео је Дачић на Инстаграму, где је објавио и фотографије са Милатовићем. 

У част посете Милатовића, амбасада Црне Горе приредиће вечерас свечани пријем у Црногорској кући у Београду, наводи се у саопштењу службе за информисање председника Црне Горе. 

Како је најављено, Милатовић ће се сутра, уз церемонијални дочек испред Палате Србија, састати са председником Србије Александром Вучићем, а након тога и са председником Народне скупштине Владимиром Орлићем.

Предвиђено је да председник Црне Горе у оквиру посете положи венац на Споменик незнаном јунаку на Авали уз војне почасти, као и да положи цвеће испред Основне школе "Владислав Рибникар".

Посета Милатовића Србији долази након посета Бриселу и институцијама ЕУ и НАТО, а са циљем јачања политичких и економских односа две државе и унапређења регионалне сарадње, додаје се у саопштењу председника Црне Горе.

(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Конацно

09.07.2023 17:09

Добра вијест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам реда ради

09.07.2023 17:23

Је ли рудоња назоцан ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

09.07.2023 17:31

Сто га не доцека возд?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бок

09.07.2023 18:24

Срамота. Дође предсједник, пријатељске државе, комшије, са веома блиским везама у сваком смислу и дочека га министар. Ужас. Непоштовање. Надам се да је почео крај ове бахате власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ја се цудим

09.07.2023 18:42

Онај свезнадар има нешто против па на овај начин “глумата” нешто. Он је најпаметнији, он све зна, само незна бити пријатељ. Нити има пријатеља осим погузија и увлакаца.

Name

БОБА

10.07.2023 00:13

АЛЕКСИЦ И МИЛАТОВИЦ ТО БИХ ИМАЛО СМИСЛА .БИЛО БИХ ДОБАРО ЗА БУДУЦЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ.НАДАЈМО СЕ У СКОРО ВРИЈЕМЕ.НЕКА НОВА ЛИЦА НАС МОГУ СПАСИТИ ОВОГ ЗЛА.СВЕ ЈЕ ПОСТАЛО УЦМАЛО, ДОСАДНО И ГАДЉИВО .ЗАТО ПУН ГАС И НАПРИЈЕД.

ОДГОВОРИТЕ