Објављен нови снимак Ане Николић: "Уцјењују ме"

Певачица Ана Николић нашла се у центру скандала након што је објављен снимак на којем се могу видети ране на њеном лицу, а потом и због прекида сарадње са Сашом Мирковићем.

Магазин 06.07.2023 | 12:11
Објављен нови снимак Ане Николић: "Уцјењују ме"

После тог снимка појавио још један видео у коме певачица не изгледа најбоље, а ране су по целом лицу, односно и по носу, бради и образима. У снимку се она обраћа некоме и говори да је води код неке жене да јој помогне.

- Договорили смо се да ме водиш код те жене. Можеш ли мало да узмеш целокупну слику? Ја тебе ако нисам испоштовала, онда стварно нисам никога испоштовала. Ја нисам особа позната по кашњењу. Задњих годину дана не постоји догађај на који сам стигла. Разумеш да се са мном нешто дешава што није уобичајено и није нормално - почела је Ана.

- Ја не пијем алкохол од пре годину дана. Ја пијем алкохол годинама. Какве то везе има? Питаш ме шта сам радила од 8 ујутру? Ево питај ме да ти кажем. Као изгубљени случај, идем тако, тражим ствари по кући, не знам где ми је шта. Пошто сам мењала 300 чистачица, то су све будалетине долазиле.

Да ти не причам шта ми је задња дадиља приређивала, уцењивала. Ма хаос ми праве од живота. Не усуђујем се да никог пустим у стан. Значи све радим сама. Пепељуга сам. Онда ме испаљују за костиме. Пре тога су ме испаљивали за шминке, фризуре, разне будале - каже она.

- Тек сад ми пролази кроз главу да је то можда било све опструкција. Ја сам цео дан провела, ноћ нисам спавала. Каснила сам и на тонску. И није лепо кашњење, ја то у животу нисам радила. Поновићу, стварно, детета ми мог, то није намерно и изгиравање било какве звезде - рекла је Ана.

- Мени стварно није добро и ја те стварно молим да, не мораш да идеш са мном, позови ту жену и молим те ми закажи да одем. Отићи ћу веруј ми колико вечерас, јер мени није добро. Ја не знам годину дана шта ми је. Та жена је видовита.

Па нека она види шта је. Нека каже да ли ја нешто радим намерно. Ма човече, видиш да идем луда бре - рекла је она кроз сузе у снимку објављен на Јутјуб каналу Хyпе ТВ БиХ.

(Курир)   Фото: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Соко

06.07.2023 12:26

Лоса роба, пуно ударена! Узми цистак да додјес себи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето ти

06.07.2023 13:58

само се мотај око менаџера увијек гладних пара

Name

Корослав

06.07.2023 13:48

Сирота жена .Лако је се на женама иживљавати.Додји ти Анице код мене.

ОДГОВОРИТЕ