Прво јавно обраћање Ане Николић после скандала: Никада нисам пробала дрогу!

Ана Николић нашла се усред скандала пошто ју је певач Дарио Шогоровић оптужио да га је сексуално узнемиравала, а потом и због бурног прекида сарадње са Сашом Мирковићем.

Забава 05.07.2023 | 18:09
Прво јавно обраћање Ане Николић после скандала: Никада нисам пробала дрогу!

Наиме, Ана је прво јавно на друштвеним мрежама написала да Мирковић манипулише њом, а Саша је одмах одговорио тврдећи да певачица конзумира дрогу и алкохол. Велику шок изазвао је и видео на којем се види Анино лице у крастама и ранама. <див цласс="адс">  <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/07/05/08/3518172_сцреенсхот-13_фф.јпг?вер=1688538205" алт="Ана Николић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН<бр /><бр />

Певачица се након неколико дана поново огласила на Инстаграму, захваљујући свима на подршци, али тврдећи и да никада није пробала дрогу.

"Неизмерно хвала свима који сте ми послали толико пуно подршке. Ја нисам ни свесна понекад колико има вас који ме волите. Знате да ја нисам баш причљива о приватном животу што не значи да нисам прошла кроз олује. Разне олује приватне. Не прихватам улогу жртве и када јесам управо то... Ја сам увек бирала да будем победник! Али умори се човек и најјачи падну. Не мислим да што те не убије, то те ојача. Ожиљци на лицу само су мали показатељ свих резова на души", написала је певачица, а онда се дотакла и оптужби да користи дрогу. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/07/05/08/3518168_сцреенсхот-9_фф.јпг?вер=1688538209" алт="Ана Николић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН<бр /><бр />

- Дегутантно ми је и депласирано да о теми "дроге" уопште било шта да коментаришем. Прво зато што то никада није био мој стил живота, али последњи пут ћу поновити - никада нисам пробала ниједну врсту опијата - никада. Ове лажне оптужбе, осим што ме деградирају као личност, као мајку и жену. Растужује ме, не волим неправду и нећу дозволити никоме ме "ставља и злуботребљава на тако за мене лично срамотан лажан и надасве примитиван начин", написала је Николићева. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/07/05/08/3518174_сцреенсхот-14_фф.јпг?вер=1688538655" алт="Ана Николић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН<бр /><бр />

Она се обратила директно Саши Мирковићу.

- Ало, хоће ли неко овом идиоту да објасни да ће ићи у затвор? Човек тврди будалаштине, поткрепљене ничим. Саша Мирковић, експерт за дроге? - написала је и додала: "Ово је срамота, бре, више. Ја и дроге. Стварно нема смисла. Јежим се од те речи. Нећу да сарађујем са оваквим људима".

Ана се, иначе, огласила након што је Саша Мариковић на Инстаграму објавио под којим условом би радио концерт у Арени, који је био заказан за октобар, а за који је по избијању њиховог сукоба рекао да га неће бити.

- Многи питају шта ће бити са концертом који је заказан у Арени. Мој одговор је да бих га радо са својим тимом организовао само ако сав приход буде био уплаћен болници за лечење од зависности и уколико Ана оде у ту болницу на лечење, што сам све време и захтевао од ње - написао је Мирковић.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар