Гога Секулић пружила подршку Ани: Кад ми је било тешко прва ми се јавила да помогне!

Певачица Ана Николић налази се у центру пажње, након што је у јавности објављен снимак на којем се виде стравичне ране које има по лицу, а у којем говори и како "има 100 динара на рачуну".

Забава 04.07.2023 | 17:18
Гога Секулић пружила подршку Ани: Кад ми је било тешко прва ми се јавила да помогне!

Поводом свега што се дешава Ани и око ње, огласила се певачица Гога Секулић која је једна од ретких која није желела да ћути и да се повуче.

- Кад сам ја имала неке тешке тренутке у животу, иако се нисмо дружиле, она ми се прва јавила и понудила помоћ. То је било тачно пре десет година. Јавила ми се и показала да има велико срце, међутим, сви који је знају, знају да је много добар друг пре свега. Она мени тада није била блиска пријатељица. Позвала ме је на ручак у и ставила ми је новац у торбу. Ја сам хтела да јој то вратим, међутим она ми је рекла да не долази у обзир, да зна у каквој сам ситуацији. Ја то никада нећу заборавити - рекла је Гога са кнедлом у грлу.

Goga Sekulić
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Мислим да се диже мало већа бука око овога и да њој то прави проблем. Девојка има много хитова иза себе и успешну каријеру. Не знам да ли се нашла у неком проблему последњих година, а очигледно јесте чим јој се дешава све ово, шта год да је у питању - ја сам ту. Не знам ко живи са њом, али њој треба да се помогне - додала је певачица.

- Ако неко крене да помогне, није битно ко је у питању, мислим да није лепо да се касније тако заврши. Верујем да је жена заиста у проблему, и не треба нико да износи прљав веш, него да се нађе начин да јој се помогне. Шта год да је она урадила, бабе и деде пре свега морају због детета да опросте Ани и да буду уз њу, да се издигну изнад свега. Ја сам уз њу у сваком смилу. Уопште то не мора да значи да њој треба лечење, можда јој просто треба да оде на море, да се опусти, да среди цело тело и организам - рекла је Гога.

(Курир/ Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар