Ријалити је само изговор, али не и разлог протеста

- Ја апсолутно разумијем људе који су незадовољни неким телевизијских програмима, али подвалити српском друштву тезу да је због неког ријалитија долази до неког насиља, то је неприхватљиво.

Србија 03.07.2023 | 09:47
Ријалити је само изговор, али не и разлог протеста

Чедомир Јовановић гостујући на Пинк ТВ је рекао да телевизија треба да буде објективна, додаје да му није било тешко да каже да ће доћи јер сматра да има прилику да каже оно што Србија треба да чује.

Како каже, треба да прича о томе не ко је шта урадио или рекао, већ шта ко није рекао а требало је.

-Ја апсолутно разумијем људе који су незадовољни неким телевизијских програмима, али подвалити српском друштву тезу да је због неког ријалитија долази до неког насиља, то је неприхватљиво.

Ја сам створен на улици, читав живот сам на улици, али је увијек посљедње што ми је било као опција био позив да изађу на улицу, они који су позвали људе на улицу, позвали су их на протест који не могу да упоредим ни са једним, рекао је Јовановић.

-Ово је једини протест на који не смију да изађу они који га организују, казао је он.

-Ја не могу да клекнем пред моје друштво и да га молим, али желим да отворе очи и да виде стварност како то морају да виде. Данас сам прочитао текст о америчком теоретичару о малољетничком насиљу, који каже да ово што се десило у Рибникару никада није видио. Он је објаснио због чега се такво нешто може десити, рекао је Јовановић.

-Ко треба да се бори против насиља када цијели Пионир вријеђа Жељка Обрадовића. А ко треба да се бори против насиља када читава Арена вријеђа супругу Човића? Ко треба да се бори против насиља када звона цркве Светог Марка звоне цијели дан, док са степеништа псују мајку учесницима Параде поноса, упитао је Јовановић!?

(Агенције)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

нико као он.

03.07.2023 10:03

Кад било ко овом човеку,да простор да било шта каже,исти је као и он,а он је дно морала људскости и доброте.Како да не кажем оно што о њему мислим а толико сам пута слушао његове глупости.Цео свој живот радим и тешко живим,питам се како он зарађује а ништа паметно не ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

03.07.2023 10:51

Ко треба? Што нам не каза?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,Не знам

03.07.2023 13:37

Шта да каже један дрогераш,кад ни сам себе не разумије??? Таквог не треба звати ни у ријалити програме,да нам још више трује мозгове.

Name

Лија

03.07.2023 11:06

Промоција разврата, наркоманије и других облика асоцијалног понашања, итекако доприноси овако јадном стању у друштву, посебно кад је омладина у питању. Али, новац је битнији од било чега другог...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анас

03.07.2023 11:47

Хм...Једино је "заборавио" цињеницу да паметној дјеци, тинејдзерима и навијацима је најефикаснија звијезда водиља у зивоту Пинкова васпитна лекција да доказани криминалци, проститутке и психопате зарадјују СЕДМИЦНО својим "способностима" и "знањем" као њихови родитељи за 3, 5, 6 мјесеци или за годину, и то без икаквог рада...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рви Бијељина

03.07.2023 12:18

Хајде да ми мало кренемо од себе,да се мало погледамо у огледало,кренимо од телефона,колико и кад га користимо,шта је са дјецом,колико су она на интернету,ми вршимо насиље над сопственом личношћу,само се правимо паметни и спремни смо свакога осудити,Нигдје највеће Хришћанске врлине СМИРЕНОСТИ,нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дали

03.07.2023 13:05

Чедо од чега ти зивис? Како плацас рацуне ? Гдје си запослен ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

03.07.2023 15:37

Требао сам доци да казем ста Србија треба да цује.Не мозес ти ниста реци сто Србија односно њени градјани вец не знају.Ви мислите цим удјете у политику усли сте сто знате,а ми обицни градјани ниста не знамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти висе ниси

03.07.2023 15:51

Ни за улице.

ОДГОВОРИТЕ