Огласио се Иван који је писао по зиду Колосеума у Риму

Како је навео Роберто Мартина из италијанске полиције, Иван их је позвао и покушао да се извини за дело које је направио.

Свијет 02.07.2023 | 10:58
Огласио се Иван који је писао по зиду Колосеума у Риму

Иван Димитров фитнес инструктор из Бристола у Великој Британији који је уклесао своје име и име своје девојке у зид Колосеума моли италијанску полицију за опроштај. Како се наводи из италијанске полиције, Иван би могао да буде осуђен на пет година затвора.

Италијанска полиција идентификовала је туристу који је снимљен како у зид римског Колосеума старог две хиљаде година урезује своје и име своје девојке „Иван +Хејли“.

Роберто Мартина из италијанске полиције рекао је да су његове „колеге разговарале са Иваном, да се он извинио и показао искрено кајање због онога што је учинио“, пренели су италијанскли медији.

Наиме, Иван се јавио пошто му је на рецепцији хотела у коме је одсео, полиција оставила поруку да се јави.

Како се наводи изполиције, они су Ивана упозорили да ће пријава стићи на његову адресу становања у Великој Британији и да ће по позиву лично морати да дође на суђење у Италију.

Пријава се не односи на његову девојку, мада се она може сматрати саучесником у делу.

„О свему томе одлуку ће донети тужилац после завршене истраге, која због видео доказа вероватно неће трајати дуго“, истакао је Роберто Мартина из италијанске полиције.

(РТС/РАИНЕWС.ИТ) Фото:  РАИНЕWС.ИТ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Истина

02.07.2023 15:44

Они су наводно млади па нису знали шта се смије а шта несмије радити, хахахааааааа!? Ма треба багру казнити за уништавање и пљување по историјским знаменитостима! Ако их неказне доћи ће други који ће још горе ствари радити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

02.07.2023 20:54

Нека дотични престане мислити само о физичком изгледу!!!

ОДГОВОРИТЕ