Ђоковић отвара Вимблдон: Познати термини мечева

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић отвара програм на овогодишњем Вимблдону, а истог дана, у понедјељак, играју и остали српски представници у синглу.

Тенис 01.07.2023 | 13:49
Ђоковић отвара Вимблдон: Познати термини мечева

Као шампион и бранилац титуле, игра одмах првог дана у понедјељак, а организатори су објавили тачну сатницу меча који га тада чека.

Ђоковић ће од 14 сати и 30 минута играти против Педра Каћина, што је промјена у односу на очекивани термин од 14 часова.

На Централном терену ће послије Новака на терен Венус Вилијамс и Елина Свитолина, а онда Јаник Синер и Хуан Мануел Серундоло.

Занимљиво је да ће истог дана и сви остали српски представници на терен осим Хамада Међедовића који је до главног жријеба Вимблдона дошао кроз квалификације.

На терену број 1 ће Ига Швјонтек отворити програм против Лин Жу, а послије њих ће играти Ник Кирјос и Давид Гофан.

Дуел Американки, Софије Кенин и Коко Гоф затвара терен за тај дан. У понедјељак ће играти и Филип Крајиновић.

Филип ће свој први меч на турниру играти на терену број 12, против Феликса Оже-Алијасима и тај дуел вјероватно неће почети прије 14 часова јер програм почиње у подне, а прве играју Дајана Пари и Харијет Дарт.

Душан Лајовић ће такође играти у понедељак на терену 17, гдје програм такође почиње у подне. Његов меч са Јаном Чоинским биће трећи на терену, па би могао да почне око 16, 17 часова.

Миомир Кецмановић ће свој окршај првог кола играти против Дијега Шварцмана на терену број 7, наводи Нова спорт.

Они ће трећи на терен послије једног мушког и једног женског сингла, па би тај меч могао да почне у слично вријеме, између 16 и 17 часова.

Српскаинфо

ФОТО: НЕИЛ ХАЛЛ/ЕПА

Коментари / 0

Оставите коментар