Младић погинуо након пада с крова током протеста

На сјеверозападу Француске у петак је у болници преминуо 19-годишњи младић након што је пао с крова током протеста који су избили након што је полицајац у уторак убио седамнаестогодишњака који је одбио послушати наредбу.

Свијет 01.07.2023 | 08:31
Младић погинуо након пада с крова током протеста

Младић је погинуо поподне након пада са крова супермаркета у Петит-Qуевиллyју, у близини Роуена, објавио је лист “Франце Блеу Нормандие”.

Након пада, превезен је у тешком стању у Универзитетску болницу у Роуену, али није преживио.

Фото: YОУТУБЕ/СЦРЕЕНСХОТ

Н1

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рашо

01.07.2023 12:15

Шта ће несрећник на крову током протеста? Моје мишљење је да су на протестима у Француској углавном потомци досељеника из африке и азије (арапски и црначки) и да они бесконачно мрзе хришћанску Француску. И сви су нерадници који "траже посао а бога моле да га не нађу". Нађе се ту и понеки заблудњели син или кћерка оригиналног француског европског поријекла, али опет нерадник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Рашо

01.07.2023 19:19

Да нас ти не просвијетли не би ни знали шта се дешава тамо! Нису то досељеници из Африке, већ потомци бивших робова које су преци тих истих заблудјелих француских синова и кћери на силу отели из њихових земаља и довели да им буду робови да би аристократија уживала у богатству, док им то богатство други бесплатно стварају! Вјероватно су и данас грађани другог реда па се боре за своја права јер се осјећају угрожено и обесправљено! Ја се дивим француском народу у цјелини! Они неће ништа да трпе, шта год им не одговара они дигну револуцију и тако већ више од 250 година! Ех, да смо ми бар 1 посто као Французи, не би нас ови наши јахали деценијама!