"Нектар Гарден Фест": Авантура за све генерације

Нектар“ пиво најпознатији бренд Бањалучке пиваре и ове године поносно стоји иза музичког фестивала "Нектар Гарден Фест", који ће бити одржан 30. јуна и  1. јула на простору Љетне баште у Приједору.

Република Српска 29.06.2023 | 12:23
"Нектар Гарден Фест": Авантура за све генерације

Уз подршку „Нектар“ пива ова дводневна музичка манифестација доноси програм који чине регионалне и локалне музичке звијезде, па ће публика првог фестивалског дана моћи да ужива у музици Др. Нелета Карајлића, те група Бркови, Психомодо Поп и Синхро, док ће другог дана на бини Љетне баште засвирати Бајага и Инструктори, Нено Белан & Фиуменс, као и Ничим изазван и Ехо Радар.

- Бањалучка пивара подржава рок музику и промовише развој сцене, а подршка домаћим фестивалима је битан дио тога. Веома нам је важно што је програм "Нектар Гарден Феста" осмишљен тако да окупља све генерације извођача, као и публике, у правој љетној музичкој авантури, притом гарантујући добар провод – наводе из Бањалучке пиваре.

Додају да је овај фестивал већ стекао репутацију идеалног мјеста за добру свирку, дружење, одличну забаву и излазак у природу, што се свакако савршено уклапа у мисију Бањалучке пиваре да мјеста музичких дешавања обједине све наведено на једном мјесту.

Оргранизатори "Нектар Гарден Феста" истичу да су поносни на то што фестивал оправдава титулу Приједора као града заштитника урбане културе. 
- Поред квалитетног музичког програма и изврсних извођача, томе доприноси и сама локација фестивала, која је постала традиционално мјесто култних музичких наступа. Искористићемо прилику да се захвалимо Бањалучкој пивари која нас подржава од почетка, тако да сви посјетиоци, уз одличну музике, могу истовремено да уживају и у „Нектар“ пиву – закључују из организације.

Иначе, са почетком љета отворена је и фестивалска сезона, коју „Нектар“ пиво нипошто неће пропустити, тако да ће публика моћи да уз подршку Бањалучке пиваре ужива у још неколико врхунских музичких доживљаја, о чему ће више бити ријечи у данима који су пред нама.

(БН)