Ко је Дејан Костић - Снимио дует са Пријовићевом

Александра Пријовић у понедељак је избацила нови албум "Девет живота", на којем је и дует "Лудница" са Дејаном Костићем.

Забава 28.06.2023 | 17:29
Ко је Дејан Костић - Снимио дует са Пријовићевом

Дејан Костић је певач, али је све до сада певачима и публици био познат као текстописац и композитор. Управо он стоји иза хитова као што су "Проверено" од Милице Павловић, "Мајко" од Дарка Лазића, али и њихових комплетних албума.

 

Радио је и на претходном албуму Александре Пријовић, затим на албумима и песмама Аце Лукаса, Секе Алексић, Елме Синановић, Ане Николић, Александре Младеновић и многих других.

Dejan Kostić
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

Како је познато свима који су у естрадним круговима, ред код Дејана је подугачак, а многи чекају и до две године да би им управо он урадио песму.

Од количине наведеног посла Дејан до сада није стигао да се посвети својим песмама и каријери певача, иако понекад и прихвати ангажман да пева и свира на приватним слављима. Они који су га бар једном чули уживо "потписују" да је један од најбољих, ако не и најбољи мушки вокал на нашој сцени.

Dejan Kostić
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

- Хвала ти за ову, као и за све песме до сада. Ти си се већ у музичком свету доказао, па и више од тога. Сада је напокон дошао тренутак да сви чују твој магични глас и јако ми је драго што баш ја учествујем у отварању једног новог поглавља у твом животу. Љуби те другарица и срећно - написала је Александра Пријовић на свом Инстаграму.

(курир.рс/телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар