Цеца до темеља руши вилу на Кипру!?

Фолк звезда Цеца Ражнатовић упустила се у комплетну реконструкцију њене виле коју поседује на Кипру.

Забава 27.06.2023 | 20:14
Цеца до темеља руши вилу на Кипру!?

Она је ангажовала фирму њене куме Виолете Вики Миљковић  за комплетан пројекат.

Како Телеграф.рс сазнаје, Цеца је решена да потпуно сруши стари објекат и на истом месту сагради нови још већи.

- Вики је пре две године боравила на Кипру како би видела шта је све потребно да се уради. Тим архитеката изнео је своје мишљење али је Цеца на крају одлучила да се вила сруши и на истом месту сагради нова, далеко већа, од чак 600 квадрата - говори извор и додаје.

 

- Направљен је нацрт комплетно нове виле који  послат грађевинској инпекцији. Како је по среди рушење објекта те градња новог, процес добијања дозволе за почетак радова је дужи. Тако да Цеца није ни почела реновирање виле, тај посао је тек очекује - завршава причу извор.

Како је раније откривено у њеном шоу програму Цеца Схоw, нова вила имаће три спрата, на трећем је према пројекту планиран спа центар. Уградиће џакузи из ког ће имати директан поглед на море.

Фолк звезда наводно планира многе промене у својој летњој оази мира, али за сада неће дирати базен који има у дворишту.

У приземљу ће бити огроман дневни боравак са камином, пошто Цеца жели да кућу посећује и зими, а не само током лета, као до сада. На спрату ће свака спаваћа соба после реновирања имати своје купатило. У вилу ће бити уграђен и лифт, помоћу ког ће гости моћи лакше да се креће по спратовима.

Подсетимо, Цеца је у неколико наврата истицала како је дизајн ентеријера њен хоби и како воли да учествује у уређењу својих стамбених објеката.

(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ре

28.06.2023 16:21

Направљену опљачканим парама од српског народа за време рата и продајом фудбалера после рата.

ОДГОВОРИТЕ