Саша Поповић уводи нова правила у "Звездама Гранда"

Славица Анђелова из Македоније однела је победу у "Звездама Гранда", а Саша Поповић данас јој је уручио награду. Саша Поповић проговорио је о њеној победи, али и открио како ће даље тећи њена каријера.

Забава 27.06.2023 | 18:08
Саша Поповић уводи нова правила у "Звездама Гранда"

- Ја сам поносан на све своје кандидате. Она је заслужено победила, добила је највише гласова публике. Желимо јој успех у даљем раду. После 10 минута гласања видео сам на телефону да је велика вероватноћа да ће она победити - рекао је Саша.

Zvezde Granda, finale Zvezda Granda, Saša Popović
ФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

- Она ће каријеру градити паралелно и овде и у Македонији. Добиће ове песму и спот, гостоваће у свим нашим емисијама. Верује да има много више шансе у Македонији зато што је прва победница из Македоније коју смо имали. Тамо ће имати највећу популарност, али ми ћемо је гурати. Мислим да бољи савет од Ђорђа Давида не могу да јој дам.

Поповић се дотакао и осталих такмичара.

- Наше је да дамо оно што смо обећали. А ко ће бити највећа звезда у овој сезони и да ли ће бити звезда, ми то не знамо. То је велико питање. Желим да кажем да смо ове године имали рекордну гледаност.

Saša Popović
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

На питање да ли ће жири остати исти и у наредној сезони, Поповић је одговорио:

- Исти састав, друга правила само, другачија постава, далеко занимљивије, смањен број кандидата. Биће интересантније. Награде ће остати исте. Раније смо додељивали станове, било је више пара. Највећа награда за победника и за неког ко се такмичи је када би могао да добије хит песму, али данас направити хит је јако тешко - сматра бивши директор "Гранда".

(курир.рс/блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар