Баја Мали Книнџа направио лом пред 15.000 људи на Ташмајдану!

Одлагање због трагедија, противљење неокомуниста, киша и протести, ништа од овога није успело да поремети Бају Малог Книнџу да у центру Београда, на култном стадиону "Ташмајдан", одржи музички спектакл за памћење.

Забава 25.06.2023 | 16:25
Баја Мали Книнџа направио лом пред 15.000 људи на Ташмајдану!

И не само то, већ и да овај објекат испуни до последњег места и покаже да је један од најпопуларнијих уметника данашњице.

Река људи сливала се ка стадиону током поподнева, од којих су неки прошли и стотине километара да би чули свог омиљеног певача. Када је изашао на бину, дочекан је овацијама око 15.000 људи, а концерт је, као што је и најавио, почео песмом “Певај, Србијо”.

Lepi Mića, Baja Mali Knindža, koncert Baje Malig Knindže <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: КУРИР<бр /><бр />

- Срце ми је рекло да тако треба отпочети дружење на концерту, а ја увек слушам своје срце- рекао је Баја пре изласка на сцену.

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4184316/баја-спреман-за-тас" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Да је решен да свима приреди догађај за памћење говори и чињеница да је на репертоару предвидео чак 51 песму, а из првих редова овај концерт гледали су Народни посланик Владимир Ђукановић, Тамара Ђурић,<а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/204989/лепи-мица" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> Лепи Мића и многи други…

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар