Вјерујемо да су путници на несталој подморници мртви

- Компанија Оушн Гејт саопштила је да верује да су путници на несталој подморници „нажалост изгубљени", наводи се у саопштењу компаније.

Свијет 22.06.2023 | 21:32
Вјерујемо да су путници на несталој подморници мртви

„Сада смо уверени да су наш извршни директор Стоктон Раш, Шахзада Давуд и његов син Сулеман Давуд, Хамиш Хардинг и Пол-Анри Наргеле, нажалост изгубљени“, додаје се у саопштењу, преноси Си-Ен-Ен (ЦНН).

Истиче се да су „ови људи били прави истраживачи који су делили посебан дух авантуре и дубоку страст за истраживање и заштиту светских океана“. 

„Наша срца су уз ових пет душа и сваког члана њихових породица током овог трагичног времена. Тугујемо због губитка живота и радости коју су донели свима које су познавали”, стоји у саопштењу.

Компанија је захвалила за помоћ и посвећеност бројних људи и организација широм света који су помогли у проналажењу несталих.

(Тањуг) Фото: Тањуг/АП 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мирослав

23.06.2023 18:03

"Истразиваци", то су бахати авантуристи, награбили милијоне, па мисле да могу ста хоце? Колико су богати, показује потрага за њима, укљуцили се велики, незале паре, колико коста да коста, морају их спасити. Ста кад би пробали сви ти велики "хуманитарци" спасити избеглице, које се ваљају по Средоземном мору, на тросним бродовима, да би побегли, од беде, куге, и рата.Њих нико не тразе, они су обицан свет, али кад бахатима и богатим заскрипи дизе се и део натоваца да им спаси главу, срамота, проклетници, цувају једни друге.

ОДГОВОРИТЕ