Баја спреман: Почиње пјесмом “Певај Србијо”

Баја Мали Книнџа спреман је за музички спектакл заказан за 24. јун на Ташмајдану, а да су и остали учесници програма на челу са оркестром у потпуности увежбали репертоар уверили смо се посетивши његову последњу пробу пред концерт.

Забава 22.06.2023 | 20:17
Баја спреман: Почиње пјесмом “Певај Србијо”

Легендарни певач српске музике још једном је прошао комплетан репертоар са музичарима а открио је и да је у последњем тренутку донео одлуку да промени песму са којом почиње концерт.

Baja Mali Knindža <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ГОРАН ЈОВАНОВИЋ<бр /><бр />

- Прва идеја била је да се почне са песмом по којој је концерт И назван, "Птицо моја, бијели лабуде". Ипак, концерт ћу почети песмом “Певај Србијо”. Тако ми срце говори да треба, а ја сам увек слушао своје срце- рекао је Баја, а осим ових публика ће чути и “Стари багрем", "Тамара", “Препелице", "Волела ме као друга", "Само је мој стари знао", "Морем плови једна мала барка", као и многе друге песме...

(курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Игор

22.06.2023 21:00

Ово је прави руљак. Ко нормалан може слушати овог мајмуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирољуб

23.06.2023 04:05

Сто да га беможе слушати па није томсон

Name

Ђуро Модрича

22.06.2023 21:46

Овај "Србенда"који пева како воли Србију,мајцицу Русију и остало своју дјецу је послао да се сколују и зиве у Америци а ви платите да слусате његову музику док онако пијан пјева те назови пјесме.

ОДГОВОРИТЕ