Захар открио зашто га је Тома гађао чашом?!

Композитор Милутин Поповић Захар, заслужан за неке од највећих хитова на естради, био је близак пријатељ са легендарним Томом Здравковићем.

Забава 20.06.2023 | 18:44
Захар открио зашто га је Тома гађао чашом?!

Сада је, гостујући у емисији "Исповест" открио детаље дружења са њим, али и испричао анегдоту за коју му је Тома "припретио" да никада не исприча. На почетку приче о легендарном боему рекао је да је филм Драгана Бјелогрлића с Миланом Марићем "фалсификат" у смислу певачевих особина и неких делова биографије. Открио је да Тома <а хреф="хттпс://мондо.рс/Забава/Звезде-и-трацеви/а1700432/Тома-Здравковиц-био-заљубљен-у-сестру-Силване-Арменулиц.хтмл">није умео са женама, а онда испричао и "забрањену причу" како би то доказао:

"Једном ми је причао, 'Захаре да ти кажем ти си незгодан тип, ако ово будеш причао изгубићеш друга. Имао сам шофера, ружног главоњу, два метра високог, ја покупим девојчицу која слуша моје песме и аплаудира ми, и она поведе једну другарицу да прави друштво мом шоферу. Ја кренем са овом мојом у кревет, а она ништа, не пушта гласа, а ова се дрекења код шофера, ја кажем не ваља ова моја, да променимо цуре, сад се она моја дрекења код шофера, а ова ћути", испричао је Захар и наставио:

"И онда ме пита какву поруку извлачим од тога, а ја му кажем 'да не могу да извучем ниједну поруку осим тога да је најбоље да само пева'. Онда он мене гађа винском чашом. Био је занимљив човек и духовит, али несрећно је завршио", рекао је Захар.

<пицтуре цласс="лозад лоадед" титле="Захар о Томи Здравковићу " дата-тоггле-цласс="лоадед" дата-алт=" Захар о Томи Здравковићу" дата-лоадед="труе"><соурце срцсет="хттпс://статиц.мондо.рс/Пицтурес/950/1689/733615/јпег/милутин-поповиц-захар-стефан-стојановиц.ЈПГ" медиа="(мин-wидтх: 1024пx)" /><соурце срцсет="хттпс://статиц.мондо.рс/Пицтурес/760/1351/733615/јпег/милутин-поповиц-захар-стефан-стојановиц.ЈПГ 2.4x, хттпс://статиц.мондо.рс/Пицтурес/950/1689/733615/јпег/милутин-поповиц-захар-стефан-стојановиц.ЈПГ 2.5x" медиа="(мин-wидтх: 320пx)" /><имг алт=" Захар о Томи Здравковићу" /><ците цласс="сторy-пхото-рте-соурце"> МОНДО/СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ

<ците цласс="сторy-пхото-рте-соурце">(мондо.рс/нова.рс)

 

Коментари / 0

Оставите коментар