Наставник скинут с респиратора, стање тешко

Наставник Недим Османовић којег је у јучерашњој пуцњави у Основној школи Лукавац Град ранио малољетни ученик, још је на одјелу интензивне његе на УКЦ Тузла.

Босна и Херцеговина 15.06.2023 | 10:43
Наставник скинут с респиратора, стање тешко

Како је за портал <стронг>Н1 саопштила портпаролка Ерсија Ашчерић, повријеђени је скинут с респиратора.

“Тренутно је стабилан, иако је здравствено стање и даље изузетно тешко. Током дана планирана је додатна дијагностика”, саопштила је.

Подсјетимо, њега је у предјелу врата упуцао дјечак који има непуних 14 година, а који је након инцидента промптно ухапшен.

Оружје које је ученик донио у школу било је власништво његовог дједа, који је преминуо прије неколико година. Приведен је и отац дјечака, а на случају који је потресао јавност ангажована су два тужиоца.

(Н1) Фото: Н1 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мирослав

15.06.2023 12:05

Бас тузно, докле је друство догурало. Ста се десава, ко је нанео толику стету сколи и уцитељима? Кад се вратим у моје време основног образовања, јос тезе разумем образовање сад. Анархија, агресивна деца, без епатије, амбицијозни родитељи, одгојно и ментално запустена деца, и уцитељи препласени као срне. И то би требала бити скола данас? Или радикално мењати методе и нацин рада у сколама, или их треба распустити, да би се сацували зивоти уцитеља и деце, од агресивних родитеља и агресивне деце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.06.2023 12:22

Гдје неће бити друштво деваститано када је држава допустила да државне послове обављају корумпирани људи који су покуповали приватне дипломе и онда покуповали радна мјеста и направили тренд у којем се у друштву губи истински систем вриједности

Name

Ада

15.06.2023 13:36

У потпуности се слазем са коментаром. Дјеца су слика породице из које долазе,људи вратимо се традицији инаце нема нас.

Name

Јоде

15.06.2023 12:09

Брз опоравак, а Закон мијењати под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е то је све из куце

15.06.2023 12:47

На утакмицама и разним манифестацијама дјеца која су родјена од 96 и младја скандирају оне најгоре пароле сто вриједја медју националне односе,да не наводим које све. Та иста дјеца узимају оружје од својих очева и раде све те ствари које ми кад смо били у њиховој доби нисмо смјели ни помислити,а камо ли урадити. Е сад сав тај одгој који смо ми ,родитељи криви долази на видјело и дешавају нам се овакве ствари. И наравно доба интернета и паметних телефона је уназадио нормалан одгој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

15.06.2023 18:30

Дај бозе да се здравствено стање наставника побољса и да иде куци својој дјеци и зени

ОДГОВОРИТЕ