"Имате милионе и опет сте дужни и задужујете се"

"Републици Српској треба домаћин. Имате милионе и опет сте дужни и опет се задужујете", рекао је шеф Клуба посланика Листе за правду и ред Небојша Вукановић.

Република Српска 14.06.2023 | 10:53
"Имате милионе и опет сте дужни и задужујете се"

Настављена је трећа редовна сједница Народне скупштине Републике Српске, а на дневном реду је тачка о консолидованом извјештају о извршењу Буџета Републике Српске за прошлу годину.

"Републици Српској треба домаћин. Имате милионе и опет сте дужни и опет се задужујете", рекао је шеф Клуба посланика Листе за правду и ред Небојша Вукановић.

Нагласио је да су јавна предузећа у дуговима.

"Више су њемачке банке дале за капиталне инвестиције у Српској него Влада Српске. У Херцеговину није уложено ништа, понашате се према Херцеговини маћехински", казао је Вукановић.

Расподјела капиталних инвестиција у Српској је таква, каже он, да се у Херцеговину не улаже ништа.

"Источног дијела Српске нема у списку капиталних инвестиција", истакао је Вукановић, додајући да од четири милијарде  буџета, за Херцеговину је издвојено 150.000 КМ.

Приликом обраћања, Небојши Вукановићу изречена је опомена због, како је казао, предсједник Скупштине Ненад Стевандић, личног обраћања.

Након што је народни посланик Ђорђе Вучинић указао на повреду пословник и њему је изречена опомена.

„Да нам дате три опомене и да нас избаците и да се не чује глас народа", предложио је Вучинић Стевандићу.

(БН) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Татар

14.06.2023 11:16

Јасно је да имају милионе.А и није неки проблем имати милионе.Погледајмо око себе и видецемо што је то тако 5%људи искориштава и израбљује осталих 95%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

14.06.2023 11:30

Страсан однос владе према Херцеговини! Поздрав цеститом народу Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујко Вукасин

14.06.2023 12:19

Обрати се Вукане народу и казите му сто гласа за Додика. Мозда народ воли овакву власт. По свему судеци, воли.. Пљацка снсд а прије Додика пљацкали су радикали и сдс..Од цега је настао снсд. Од сдс и радикала.. Сви који су схватили да је Додик златна кокоска којој це Америка давати новац одмах су се поцели налезат као пилици под ту кокоску. Све јаја мућак до муцка..Срби су као крава музара која дадне 20 литара млијека и онда сутне канту, проспе. Тако и Срби на крају све упрскају..Сто би рекла Мима,, нисте ви Срби нормални, нисте нисте''.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако некако

14.06.2023 13:44

У митовима небески народ, а у стварности теска циганија

Name

обраца

14.06.2023 14:52

се од 2010 као хороз само лупа,ниста конкретно .

Name

Рс

14.06.2023 12:21

Зивила сао истоцна херцеговина

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

14.06.2023 13:21

ГЛЕДАЈУЦИ СКУПСТИНУ ВЕЦ ДУГО ДОЛАЗИМО ДО ЗАКЉУЦКА ДА ОНА ГУБИ СМИСАО И КОД ВЛАДАЈУЦИХ И КОД ОПОЗИЦИЈЕ.ЊИМА ДОБРО ЈЕДУ ПИЈУ ПРОВОДЕ СЕ ТРПАЈУНОВАЦ У ДЗЕП.НЕ ЗНАЈУ СТА ЈЕ СТВАРНИ ЗИВОТ ОНИ СУ СВИ У МАСИНИ КОЈА МЕЉЕ И ЛУПА БЕЗ ИКАКВЕ ВЕЗЕ И ИКАКВОГ ИСХОДА.УВИЈЕК ИСТА ПРИЦА НИСТА НОВО .ЊИМА ЈЕ ВИСЕ НЕГО ДОБРО А НАРОД НЕСТАЈЕ.ПОСТАЛИ У НЕВЈЕРОВАТНО ДОСАДНИ И ГАДЉИВИ.НОВАЦ И СЛАВА ЈЕ У ОПТИЦАЈУ ЗАТО ЛОМЕ НОГЕ ДА БУДУ ТУ ГДЈЕ ЈЕСУ.ТО ЈЕ ИСТИНА СВЕ ДРУГО ЈЕ ЛАЗ.ВЛАДАЈУЦИ ИСМИЈАВАЈУ ОПОЗИЦИЈУ И ТАКО ЗАВРСЕ ДАН ЈЕДАН У НИЗУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја па ја!!

15.06.2023 13:29

Браво момци. До вам Бог снаге за борбу са овим квази боговима.

ОДГОВОРИТЕ