Младић прескакао ограду апартмана, па повријеђен

Брзом интервенцијом припадника Јавне ватрогасне јединице Подстрана и ДВД Подстрана код Сплита, ноћас око 03.30 спасен је младић који је покушао да прескочи металну ограду, али је том приликом задобио тешку повреду.

Регион 13.06.2023 | 19:12
Младић прескакао ограду апартмана, па повријеђен

Највјероватније је ријеч о страном туристи, млађем мушкарцу, али ц́е све детаље утврдити даља истрага. Странац је прескочио ограду апартманског комплекса "Лавица" уз Јадранску магистралу, попео се на висину, али није успио да пређе металну баријеру, пише Слободна Далмација.

Заглавио се на шипци, оклизнуо се и шиљак му је пробио ногу изнад кољена. Рана је била близу артерије, тако да је свуда било крви, уз пријетњу по његов живот. Остао је да виси на огради са ногом из које је "вирио" дио ограде.

"На терен смо изашли са два возила, хитном и техничким возилом, јер је требало да исијечемо тај дио ограде, а да не скидамо метал са ноге повријеђеног. Стабилизовали смо га до доласка Хитне медицинске помоц́и, био је у свјесном стању", причају детаље интервенције из ЈВП Подстрана, који су у раним сатима били у акцији помоц́и страном држављанину.

Након што су младиц́а успјешно скинули са ограде, ватрогасци су му обезбиједили транспорт у сплитску болницу на даље лијечење.

(Агенције) Фото:ХРТ/Илустрација

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Оли

14.06.2023 08:05

Не могу схватити људе који се кући понашају нормално а на љетовању полуде и раде све оно сто неби ни помислили у својим државама.Посебна прича гастарбајтери,страсно...

ОДГОВОРИТЕ