ПДП: СНСД-ова већина у Бањалуци се свети грађанима

Ово што већина у Скупштини града Бањалука ради, превазилази оквире политичке борбе, али и здравог разума. Сазивање сједнице у суботу касно навече за недјељу ујутро, потпуно свјесни да је градоначелник службено одсутан, као и да неће моћи да обезбиједе кворум, политикантско је играње са градом и грађанима, саопштено је из ПДП-а. 

Република Српска 13.06.2023 | 14:24
ПДП: СНСД-ова већина у Бањалуци се свети грађанима

У саопштењу се каже да предсједник Скупштине града, који и не зна колика му је плата, више од 70 дана не заказује сједницу и онда се он тобоже брине за грађане.

"То што не ради свој посао је неодговорност и небрига, али и очигледно, на мало другачији начин, спровођење политике коју су обећали Бањалучанима још у изборној ноћи 2020 године. Ово што скупштинска већина предвођена СНСД-ом ради класична је освета грађанима, али и јасно показивање зависти што су, уз све њихове опструкције, градоначелник Станивуковић и градска администрација успјели да реализују бројне значајне пројекте", каже се у саопштењу. 

Иако ће, како стоји у саопштењу, на крају највише себи наштетити, не можемо да ликујемо када у било којој мјери штете граду у грађанима Бањалуке.

"Позивамо их да се коначно освијесте, сјете се зашто с бирани у одборничке клупе и функционерске фотеље и коначно почну да раде свој посао", саопштено је из ПДП-а. 

(БН) Фото: Илустрација 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Дрито

13.06.2023 15:11

Позовите их на тенис, мозда додју. Да није узалуд бацено ~40.000.000, ипак је то витални "национални" интерес и теска циганија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

13.06.2023 21:09

Позови да виде оно дрво сто си обецао засадити или ону бруку од тениског игралиста,које сте платили 55 милиона.

Name

Xy

13.06.2023 15:35

Позовите ви и градоначелника да се бар јавно покаје за свој неморал и кукавичлук. Народ је њега бирао да се бори против болесног режима, а не да пузи пред њима као црв. Драшко је преварио своје бираче и никад више неће моћи бити ни одборник а не посланик или градоначелник. Драшко и Бореновић су највећи кривци за распад и крах ПДП-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не лажи

13.06.2023 17:25

Драле је своје начелничко мјесто часно и поштено купио, хоћу рећи платио.

Name

Ре

13.06.2023 20:08

То је крах цитаве опозиције.

Name

wестсиера

13.06.2023 15:40

Како сад то ако је симбиоза за коју прозивају градонацелника . . . Да и мало људи прате стварно стање у граду и виде колико опструкција има за десетине пројеката (сваки који Драско предлози они блокирају од улица, највецег новог парка цак у РС, нерадна недеља, регулациони планови у којима нема места за њихове тајкуне, уредјење обала итд). Јаки битно да је Драско највеци проблем РС, највеци проблем опозиције а не неслога, Јелена која је основала странку папка (а борила се најострасценије против њих), ПДП и СДС који цуте на отворену крадју посланика од стране Јелене, Вукан коме неваља Драско, ПДП, људи из СДС , од скоро и Јелена и опсте расуло опозиције о томе се цути и гура под тепих а ови несретници це владати јос 10 година због сујете, комплекса и свадјха унутар опозиције . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека свете

13.06.2023 15:51

Имају пуно право јер су их управо они бирали а не ми из Тунгузије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

13.06.2023 19:32

Сви су они исти.Ако је истина да у кабинету Станивуковића ови са приватним фак. имају преко 3000 КМ,"опозиција" је исто неспособна.Јадни ми што овдје остадосмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

13.06.2023 22:39

А коме се комплет опозиција свети кад за свога постојања никад ништа конкретно није урадила за бољитак државе и народа

Name

Боки

14.06.2023 11:40

Управо тако сви су они исти само гледају лицни интерес народ је зивио нормално и слободно док је Тито био зив а народ да је паметан када буду избори да изадју и сви листици да буду невазеци па нека се измедју себе кољу ко це да влада сви сте исти ниједан политицар не ваља сем Тита док је био зив