Подршка на старту: Моззарт уз ОФК Обилић из Српца

Нова опрема за новоосновани клуб

Република Српска 08.06.2023 | 16:49
Подршка на старту: Моззарт уз ОФК Обилић из Српца
Сваки спортски почетак је изазован, али уз праву се подршку лакше долази до добрих резултата. То доказује екипа ОФК Обилић из Српца која је формирана прошле године. У само једној гарнитури опреме, за непуних годину дана, остварили су бројне побједе. До нових успјеха ће у новим Моззарт дресовима који су им стигли као подршка на старту рада. 
 
Играчи су били одушевљени када су чули да нам стиже нова опрема из Моззарта. Имали смо само једну гарнитуру дресова, па нам је ова подршка стигла у прави час. Хвала компанији Моззарт на подстицају нашем клубу на самом старту рада. Много нам ово значи, презадовољни смо- каже Срђан Гојковић, предсједник ОФК Обилић Србац. 
 
 
Клуб је основан прошле године у септембру. Тренутно имају 21 играча у сениорској екипи која игра у Петој лиги Републике Српске.
 
На нивоу овог општинског ранга такмиче се са клубовима из Лакташа, Прњавора и Српца, а своју прву такмичарску сезону завршили су на средини табеле. 
 
 
У наредном периоду желе да напредују у својој лиги, па и ка вишем рангу, али и да покрену омладински погон.
Тренутно припремају фудбалски терен који би требало да користе у будућности, па се надају да ће то бити полигон за рад са млађим нараштајима фудбалера.
 
 
За непуних годину дана постојања остварили су бројне побједе у Купу Српца, те дошли до полуфинала. 
 
 
Клуб су покренули мјештани из ентузијазма и љубави према фудбалу, а подршку у раду им пружа Општина Србац, неколико локалних фирми, као и понеки љубитељ клуба из њихове општине. Њима се сада придружио и регионални лидер у приређивању игара на срећу, па би Српчанима нови дресови могли донијети срећу на терену.    

(ПР) Фото: ПР