Ханка Палдум у гостима код Ениса Бешлагића

Долазак велике музичке диве Ханке Палдум у Бинго Цитy Центар код Ениса који учествује у најпраћенијем и незапамћеном изазову „У Бингу сам 24/7“, дочекано је аплаузом и уз велико одушевљење присутних купаца и посјетилаца.

Босна и Херцеговина 08.06.2023 | 13:50
Ханка Палдум у гостима код Ениса Бешлагића

Многи су чекали сатима да се усликају с Ханком, док су они храбри одлучили и запјевати неке од чувених хитова ове врсне интерпретаторке севдалинки и народне пјесме. 

Ханка је за присутне направила мали музички изазов. Наиме, она би започела пјесму, а задатак такмичара је био да наставе пјевати. За најбољу интерпретацију пјесме „Црне косе“ учесница Далила Чамџић освојила је вриједну награду - кухињу „Кладањ“.  

Окружена својом публиком и фановима, Ханка је чак запјевала „Кад ја пођох на Бембашу“, али овог пута на њемачком језику што је одушевило све присутне, а Ениса је занимало шта се десило са јагњетом у другој строфи. Како Ханкин одговор није био задовољавајући, Енис је присутнима појаснио да у то вријеме није било паса да се воде на узици, па се умјесто пса водило јагње, а дјевојке би му прилазиле и говориле „види ово мало јагње“, што је изазвало смијех и аплауз.

Дружење Ханке и Ениса пропраћено је пјесмом и смијехом, а Ханка је испричала и неколико детаља с почетка своје музичке каријере када је почела пјевати у КУД „Братство“ на Вратнику против воље својих родитеља.

Осим што изванредно пјева, познато је да Ханка сјајно кува. Многи су пробали Ханкину питу, укључујући и Ениса, али овога пута није пристала правити питу Енису, јер се како каже средила за госте. 

О хуманитарном раду, те како се пјесмом најлакше допире до људских срца и како се Енис нашалио на рачун Ханкиних година, можете више погледати у разговору који се налази на свим Бинговим друштвеним мрежама.

(ПР)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

висоцица 1662

10.06.2023 16:44

Гори је папак ко иде овом јаду да га гледа фуј.

ОДГОВОРИТЕ