Нова банка и Мастерцард позивају на "Бањалука Фест"

Под слоганом „Спојимо ноте”, Нова банка и компанија Мастерцард у БиХ припремили су специјалну понуду за посјетиоце трећег међународног музичког фестивала „Бања Лука Фест”.

Република Српска 06.06.2023 | 13:13
Нова банка и Мастерцард позивају на "Бањалука Фест"

За све клијенте Нове банке, кориснике Мастерцард картица који своје фестивалске улазнице купе користећи услугу е-Новчаник, који је интегрисан у мобилну апликацију Смарт Нова, Нова банка и Мастерцард обезбиједили су једну гратис улазницу за концерт за који је извршена куповина.

Понуда важи само за стандард улазнице које су купљене у вриједности од 35,00 КМ, у периоду од 5. јуна 2023. године до 8. јула 2023. године или до истека резервисаних залиха. Гратис улазнице се преузимају на продајним мјестима организатора „Бања Лука Феста“, одмах након реализоване куповине улазнице услугом е-Новчаник.

Куповину улазница могуће је извршити искључиво на ПОС терминалима који се налазе у маркетиншкој агенцији „Старс & море“, на адреси Јеврејска 6, у Бањој Луци, затим на Тргу Крајине, те на дане концерта, испред улаза у Тврђаву Кастел. Помоћу е-Новчаника Нове банке могуће је извршити куповину улазница за сва четири фестивалска дана. 

Услуга е-Новчаник омогућава бесконтактна плаћања мобилним телефоном са андроид оперативим системом. За обављање куповине потребно је да клијент Нове банке користи Смарт Нова апликацију, унутар које, у пар једноставних корака, може дигитализовати своје Мастерцард картице. Свака куповина потврђена је високим сигурносним стандардима, а кориснику пружа једноставну, брзу и практичну методу плаћања.

Нова банка и Мастерцард су пријатељи Фестивала који ће током четири дана угостити Марију Шерифовић, Yасмин Левy, Немању Радуловића те Нину Бадрић и Петра Грашу.

Више информација о специјалној понуди поводом „Бања Лука Феста“, као и о кориштењу Смарт Нова апликације, могуће је пронаћи на wеб страници Нове банке, на адреси www.новабанка.цом.

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар