Хорор у Панчеву: Руска породица пронађена мртва

Руски држављанин, његова супруга и дечак нађени су у изнајмљеном стану у Панчеву када је полиција синоћ око 12.30 провалила врата стана, сазнаје Курир.

Србија 06.06.2023 | 12:56
Хорор у Панчеву: Руска породица пронађена мртва

- Руска породица је у Панчеву последњих годину дана и станари нису имали никад проблема с њима. За језиво двоструко убиство и самоубиство сазнало се након што су их током јучерашњег дана звали пријатељи из Русије, али се они нису јављали - каже наш саговорник и додаје.

- Пријатељи су наводно обавестили полицију која је синоћ упала у стан и затекла језиву сцену. Жена и дечак лежали су на поду стана, док се Рус обесио. Истрага је у току и она ће утврдити све детаље ове језиве трагедије.

"Поздрав, ја сам ћерка Г.О.Б., ње већ 12 сати није било на интернету, потребна ми је ваша помоћ" - једна је од порука која је јуче била написана у групи која окупља Русе у Србији.

Наиме, поруку је послала ћерка из првог брака жене која је брутално убијена у Панчеву, док се распитивала где су јој мајка и брат.

- Ћерка несрећне жене, иначе, живи у Израелу и било јој је чудно што се не јављају па је покренула све могуће групе како би сазнала нешто о њима. Успела је преко познаника и пријатеља да нађе своју породицу, али је већ било касно. Њихов аутомобил је и даље у дворишту - каже станар зграде и додаје:

- Били су помало чудни, али некако љубазни и пријатни људи. А кад би били бучнији ми бисмо мислили да је њихова култура таква. Убијена жена је била предивна, увек насмејана и сви су говорили српским језиком.

Иначе станари истичу да је током јучерашњег дана из њиховог стана допирао лавеж пса.

- Пас је лајао цео дан, иако скоро никад не лаје, тако да мислимо да су они већ били мртви у стану. Синоћ су дошла четри руска држављанина у пратњи полиције и упали су у стан - каже саговорник и додаје:

- Тада су жену нашли са бројним повредама од ножа у њиховој соби, док је дете било у својој соби задављено, али не знамо да ли га је удавио рукама или јастуком. Њега су наводно нашли обешеног о степенице јер стан има два спрата, у питању је дуплекс.

Комшије додају и да се породица из Русије у суботу свађала цео дан.

- Толико су били бучни да су комшије морале да оду на њихова врата и виде о чему је реч. Често су били бучни и деловало је као да се расправљају - кажу станари вишеспратнице у Панчеву и додају:

- Старији син који је депортован за Русију до пре неколико је био ту и ишао је у гимназију,док млађе дете које је убијено како смо чули није ишло у школу.

Подсетимо, руски држављанин Ашов Г, његови супруга Олга Г. и син (8) нађени су мртви у изнајмљеном стану у Панчеву када је полиција синоћ око 12.30 провалила врата.

Како Курир сазнаје, Рус који је починио двоструко убиство и самоубиство по занимању је хирург.

- Они су дошли у Србију због страха од мобилизације. Иако је хирург, у Русији је имао своју такси фирму - каже саговорник и додаје:

- Убијена жена је педијатар за новорођенчад, али је у Србију дошла без лиценце, коју је желела да добије и надала се да ће почети да ради.

Како даље наводи наш саговорник с њима је био и тинејџер (18), иначе Олгин син из првог брака, али је пре неколико дана депортован и отишао је у Русију.

- С њима је остао дееветогодишњи син. Стан у ком се догодио крвави поход купили су пре два месеца.

(Курир) Фото:Курир

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Тигар

06.06.2023 13:16

Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

06.06.2023 15:22

Кретен

Name

Ре

06.06.2023 18:24

Трагедија!

Name

Прњавор

06.06.2023 14:00

Русси..толико ми их је жао колико и лањског сњега...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.06.2023 15:22

Рећи да ти је неког жао је у реду, а да није, паметније је прећутати. Знаш, било је и ту неко дијете.

Name

Ре Прњавор

08.06.2023 02:40

Обрати се стручном лицу. Немој сам размишљати,нити доносити одлуке.

Name

Дусан

06.06.2023 15:00

Мислили тек тако побећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

06.06.2023 15:31

Људска несрећа. Туга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

06.06.2023 16:41

Молим коментаторе да овакве објаве лосе и срамне не пису,они су побјегли од рата ,а то сто се десило мозе бити само љубомора.Нека им је лака земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста се десило

06.06.2023 20:55

Да ли цемо икада сазнати истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стране

06.06.2023 21:26

Обавјестајне слузбе стоје иза многих убистава....

ОДГОВОРИТЕ