Опремање дома без већег оптерећења буџета: Ево гдје можете купити намјештај и кућанске уређаје на рате, уз специјалне попусте

Управљање кућним буџетом није једноставна „дисциплина“, нарочито када се на листи потреба нађу крупније ставке, попут намјештаја и бијеле технике, да не помињемо веће инвестиције као што је потпуно опремање стана или куће.

Република Српска 06.06.2023 | 12:47
Опремање дома без већег оптерећења буџета: Ево гдје можете купити намјештај и кућанске уређаје на рате, уз специјалне попусте

Један од начина да се издаци распореде једноставније, без додатних трошкова, јесу кредитне картице које омогућавају одгођено плаћање, плаћање на рате, без камата, тако да можете избјећи веће оптерећење буџета мјесечно.

Оне су посебно згодне за куповину крупнијих ствари, а кориштењем истих, поред наведених погодности, омогућавају и специјалне попусте код одабраних трговаца и то само до 25.06.2023.

Крупни комади намештаја, као што у угаоне гарнитуре, удобне фотеље, кревет за спаваћу собу, представљају већу инвестицију ако желите да рачунате на њихову дуговјечност и поузданост.

У продајним објектима Уницооп Десигна, Цаса Бианце, Лијепих кућних ствари и 4Собе можете пронаћи широку понуду квалитетног намештаја и опреме за стан, за сваку намјену.

Поред плаћања на рате без камате или одгођеног плаћања, власници Виса Цхарге и Виса Револвинг картица УниЦредит банке Бања Лука у овим продајним објектима могу да рачунају и на попуст од 10 одсто. Као и за већину других ствари, најбоље је изабрати ванвременске, квалитетне комаде који ће вам дуго трајати и могу се уклопити у различите стилове.

Када су у питању бијела техника и мали кућански апарати не треба правити компромисе по питању поузданости и трајности. По могућности – увијек бирајте енергетски ефикасне уређаје који, осим што су еколошки прихватљиви, такође позитивно утичу на кућни буџет кроз уштеду електричне енергије.

Техномаг ће вам за плаћање УниЦредит Виса Цхарге и Виса Револвинг картицама обезбиједити попусте од 10 до 20 одсто на већи дио асортимана бијеле и уградне технике, телевизоре и мале кућанске апарате.

Иако је пред нама љето, а не сезона гријања, ипак се треба на вријеме спремити за зимску сезону која нам предстоји. Топлотне пумпе су модерно и све популарније енергетски ефикасно рјешење за гријање.

Оне користе енергију из природе, сводећи на минимум штете за животну средину, а у поређењу са другим опцијама резултирају и мањим рачунима за гријање.

Почетна инвестиција јесте већа, али грејне пумпе, као и разне врсте пећи и котлова све до 25.06.2023, уколико их плаћате Виса Цхарге или Виса Револвинг картицама УниЦредит банке Бања Лука, можете купити на рате и уз попуст од 10 до 15 одсто, у Вокел продајним објектима.

Са Виса Цхарге и Виса Револвинг картицама УниЦредит банке Бања Лука можете, уз све претходно наведене погодности, набавити и водоматеријал, санитарије и најмодерније клима уређаје.

Робу и услуге веће вриједности могуће је куповати на период отплате до 24 мјесеца, без било каквих додатних трошкова, камата и накнада, <а стyле="цолор: #236фа1;" хреф="хттпс://www.уницредитбанк-бл.ба/цонтент/дам/цее2020-пwс-бх2/Обронаотплата/Списак%20трговаца_куповина%20на%20рате.пдф">на више од 5400 продајних места широм Босне и Херцеговине.

<а наме="_ГоБацк"> <стронг>Да није у свакој банци процедура издавања кредитних картица дуга и компликована иде у прилог понуда Банке у којој је кредитну картицу могуће добити одмах, захваљујући брзој и једноставној процедури инстант издавања. Ово значи да клијент одмах, по потпису уговорне документације, исти дан може преузети и користити своју УниЦредит Виса Цхарге картицу.

Она омогућава и комфорна бесконтактна плаћања на ПОС терминалима у свега неколико секунди, као и сигурну куповину путем интернета, уз 3Д Сецуре протокол, који доноси већу сигурност при онлајн куповини.

ВисаЦхарге картица је уједно и најбржи и најједноставнији пут до додатне готовине, будући да клијентима омогућава реализацију Виса готовинског кредита, са роком отплате до 36 мјесеци, у било којој филијали УниЦредит банке Бања Лука, у само неколико минута - без депозита, судужника, мјеница и осталих инструмената осигурања.

Уколико још немате Виса Цхарге или Виса Револвинг картицу Банке, не брините – посјетите нашу wеб страницу и аплицирајте одмах!

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар