Стефан Гаврић нови предсједник ГО СДС Добој

Стефан Гаврић је вечерас изабран за новог предсједника Градског одбора Српске демократске странке Добој,  а на Изборној скупштини добојског СДС конституисан је и Градски одбор странке сачињен од 33 члана. 

Република Српска 01.06.2023 | 21:41
Стефан Гаврић нови предсједник ГО СДС Добој

Милан Миличевић, в.д. предсједника СДС, је честајући Гаврићу на избору поручио да је Српска демократска странка потребна Добоју и Републици Српској.

„Сигуран сам да смо нашли екипу младих људи који су пуни енергије и жеље да се афирмишу лично и да афирмишу СДС. Повјереништво које смо именовали протеклих неколико мјесеци радило је са максималном енергијом на терену што је свакако било посебан изазов након много погрешних потеза СДС у Добоју и много погрешних почетака и лоших завршетака“, истакао је Миличевић. 

Он је поручио да СДС има обавезу да Републику Српску учини бољим мјестом за живот.

„Сви људи који су присуствовали овој, као и осталим изборним скупштинама СДС које су ових дана одржане у осталим локалним заједницама у Српској, су ту без икаквог личног интереса и оно што они желе је да створе боље услове за живот у Српској, како се не би више дешавало да због катастрофалне економске ситуације имамо овако стравичан одлив људи свих генерација из Републике Српске“ , рекао је Миличевић. 

Стефан Гаврић  је поручио да се Српска демократска странка у Добоју враћа на велика врата.

„Направили смо спој искустава са младошћу и енергијом. Ова енергија коју смо видјели на нашој Изборној скупштини  даје нам за право да кажемо да ће СДС у Добоју само да јача и да ће врло брзо бити најјача опозициона снага и најжешћа опозиција актуелном режиму у Добоју“, поручио је Гаврић.

Истакао је да је Повјереништво СДС у Добоју одрадило важан посао на терену и у странку укључило велики број младих и образованих и људи који су поштовани у својим срединама. 

„Успјели смо и да поново активирамо дио старих искрених чланова СДС, а који су у претходном периоду смањили своје дјеловање незадовољни стварима које су се дешавале везано за СДС у Добоју“, рекао је Гаврић.

Поручује да добојски СДС од сутра креће у борбу на више фронтова. 

„Најважнији је фронт је да се одбрани изборна воља грађана у Добоју јер се то у претходном периоду показало као највећи проблем у овом граду“, истакао је Гаврић. 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

!

02.06.2023 00:10

Ауууууу младости😂🤣? Шта се брукате. Ееее срамоте,прелетач,смутљивац а предсједник државотворне странек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

02.06.2023 00:12

Само 33 члана??? Фасцинантно! Шта уради МЗ Теслић од Добоја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

02.06.2023 13:25

Пуна подршка младом Гаврићу. У Добоју има пуно људи који су против ове накарадне власти. Обрен, Додик, распоп, "Мулићка" и др су покушали угасити СДС у Добоју јер знају да само државотворна странка може их зауставити у њиховом криминалу. Зато млади човјече разговарај са градјанима, дјелуј ако треба и радикалније а резултат ћете сигурно повећати(пуно је људи гласало за СДС па онда преварено). Добојлије ће показати карактер као Бијељина.

ОДГОВОРИТЕ