Нови естрадни рат на помолу: Мирко Гаврић жестоко испрозивао колегу!

Мирко Гаврић оштро одреаговао на констатације Љубе Перућице на основу физичког изгледа.

Забава 29.05.2023 | 18:35
Нови естрадни рат на помолу: Мирко Гаврић жестоко испрозивао колегу!

Љуба Перућица недавно је говорио на тему физичког изгледа, те изнео свој став и мишљење да јавне личности треба да држе до истог, али и истакао да особа која се јавно екранизује "не би било лепо" да се појављује са вишком килограма, што је испровоцирало и натерало његовог колегу и продуцента, Мирка Гаврића да му оштро и без длаке на језику одговори и јавно испрозива.

 
Mirko Gavrić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

- На путу до куће уловим на порталу изјаву једног, очигледно малоумног певача који каже следеће "није лепо да имаш 200 килограма и изађеш на телевизију - цитирао је Гаврић колегу и одговорио му на следећи начин не штедећи речи и прозивке:

- Не, момак. Није лепо да си глуп, а правиш се паметан. Такође, као јавна личност треба да прихватиш разлике у сваком смислу, а не да будеш ограничен и површан. Уосталом, ово би требало да знаш јер си и ти "другачији" - истакао је Мирко изреволтиран и упутио подршку свим особама које имају вишак килограма:

Ljuba Perućica
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

- Подршка за све дебељуце на планети. Ја одлично знам са чиме се борите и кроз шта пролазите. И дебељуце су људи, и то са великим срцем и душом. Требало је адекватно тело за ту величину. - завршио је он, а како ће Љуба Перућица реаговати на његове констатације и да ли је на помолу нови естрадни рат, остаје нам да испратимо у наредном периоду.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар