Хтео је да буде пилот али судбина је учинила своје па је постао певач!

Јован Перишић један је од најтраженијих на нашој јавној сцени, а да ће то тако бити није могао ни да сања.

Забава 29.05.2023 | 18:08
Хтео је да буде пилот али судбина је учинила своје па је постао певач!

– Као и сваки млад човек сам маштао. Као мали волео сам фудбал па сам мислио и да ћу се тиме бавити, касније можда и пилот и све се тих деведестих издешавало чудно. Срећа моја појавио се микрофон – рекао је Јован, који се из родног Рибника преселио за Београд, па Нови Сад, а када је након недељу дана кренуо да се враћа у Босну доживео је непријатност.

– На станици сам тражио карту за Бања Луку и они су ми рекли како та карта не постоји. Гледам шта да радим и нека моја родица које је ту живела опсовала ме онако понашки где ћу и останем ја ту – открио је Перишић који је своју каријеру случајно започео на свадби рођака:

Jovan Perišić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YОУТУБЕ

– Прва песма је била од Халида Муслимовића „Знам за све сам крив“ и та родбина је кренула да баца паре на мене и ја сам се збунио. Што сам знао песама то сам отпевао, оставио микрофон и кренуо из масе.

– Ја онако збуњен, не знам да се мени обраћа и пита ме где певам. Ја кажем како не певам нигде, већ да само волим и сутра већ се прочуло да има неки мали, звали ме и тако је све почело – испричао је Перишић својевремено за Гранд.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар