Студент упуцан јер је због качкета дјеловао сумњиво

Један од тројице нападача на С.Г. (25) у Суботици, задржан је у полицији, сазнаје "Блиц", али још увек није познато да ли је он пуцао на њега.

Србија 29.05.2023 | 13:07
Студент упуцан јер је због качкета дјеловао сумњиво
Како "Блиц" сазнаје младић који је иначе из Бечеја, а студира у Суботици, у недељу око 18 часова је ходао улицом када су га напала тројица мушкараца.
 
Он је почео да бежи, затим су пуцали на њега и ранили су га у бутину. Побегли су са лица места, а пролазници су рањеног младића затекли на пешачком прелазу раскрснице улица Матије Гупца и Максима Горког.

Како за "Блиц" каже извор близак истрази младић који је рањен нема криминални досије, студент је, спортски је тип, имао је качкет и наочаре, и мушкарцима који иначе раде као обезбеђење је деловао сумњиво.

Према незваничним информацијама С. Г. је студент грађевине у Суботици.

Међу грађанима који су му притекли први у помоћ нашли су се и младић и девојка који су чекали на семафору. Помислили су да је младића ударио ауто, али су убрзо схватили да је упуцан.

- Једна жена га је поливала водом. Ми смо узели прву помоћ из кола и покушали смо да му зауставимо крварење. Свукли смог а, био је рањен у десну бутину. Излазна рана је била на другој страни бутине. Одмах је дошла полиција и Хитна помоћ. Он је био полусвестан, гледао је у жену која му је држала главу и када га је полицајац питао рекао је да су била тројица нижих мушкараца. Не знам да ли је пуцано из кола и како се све одиграло, а колико сам њега разумео рекао је да је из Бечеја, да није из Суботице. Деловао је мало необично, ћелав и имао велико тело, а носио је шорц. Надам се да је добро – каже сведок драме за "Блиц".

Полиција је одмах након пуцњаве кренула у интензивну потрагу за нападачима, заустављана су возила и контролисана на свим изласцима из града.

С. Г. је синоћ након пуцњаве одвезен колима Хитне помоћи у Општу болницу у Суботици. Оперисан је и његово стање је стабилно.

(<стронг>Блиц) Фото: РИНГИЕР

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Прасеци

29.05.2023 14:13

Па кад носис кацкет морас се потрудити да не изгледас сумњиво, морас га носити на страну, као црнци, хахахаха Најбоље је када казу: Од прије познат полицији, па наравно када они издају лицна документа, коме це бити познат ако не полицији, каква лоботомија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.05.2023 15:05

Мора да је био лого неког клуба који им се није свидео.