Инвестициона куповина апартмана: Врхунска прилика за поврат уложеног новца

Инвестициона куповина апартмана на Златибору одличан је избор уколико сте у потрази за некретнином која доноси стабилност и активан принос. У последњих неколико година, све већи број људи препознаје вредност ове врсте улагања.

Србија 26.05.2023 | 13:27
Инвестициона куповина апартмана: Врхунска прилика за поврат уложеног новца

Посебно су популарни луксузни апартмани у изградњи, јер се продају по нижој цени од готове новоградње, а уз комплетно опремање и пратеће садржаје омогућавају бржи поврат уложеног новца.

Инвестициона куповина апартмана на Златибору

Инвестирање у апартмане на Златибору је изванредна прилика за остваривање стабилног и дугорочног прихода.

Према званичним подацима Туристичке организације Златибор, та планинска регија је годинама уназад бележила константан раст броја туриста. Пријављени годишњи број ноћења прелази 2,1 милион. Ови импресивни подаци јасно указују на то да је Златибор једно од најпривлачнијих места за улагање у Србији.

Када је у питању инвестициона куповина апартмана на Златибору, треба нагласити да ова регија има богату туристичку понуду током целе године. Посебно је привлачна за туристе због своје прелепе природе, чистог ваздуха и прекрасних пејзажа.

Било да су у питању зимски или летњи месеци, Златибор увек нуди нешто посебно својим посетиоцима, због чега постоји константна потражња за квалитетним смештајем.

Растућа вредност некретнина на Златибору

Важан фактор, који чини инвестицију у апартмане на Златибору привлачном, јесте континуирани раст вредности некретнина. Ова планина омиљена је дестинација за породичне одморе, рекреативне активности и wеллнесс туризам, али и популарно место за организовање конференција, семинара и тимбилдинга.

Услед повећане потражње за смештајем, расте и цена издавања некретнина, а то су фактори које треба узети у обзир приликом разматрања инвестиције у апартмане на овом подручју.

Продаја апартмана у изграњи: „Голден Панорама 2“, Златибор

Продаја апартмана у изградњи на Златибору пружа изванредну прилику за оне који желе да буду део овог ексклузивног и растућег тржишта некретнина.

Инвеститор Кабеx Инвест вам представља Голден Панорама 2“, свој најновији инвестициони пројекат на Златибору. Овај модерни објекат у изградњи имаће луксузне апартмане изузетног комфора и удобности, који испуњавају све захтеве савременог начина живота.

Квалитет градње и модерни садржаји објекта „Голден Панорама 2“

Када је реч о инвестицији у некретнине, квалитет градње је од велике важности. Голден Панорама 2“ се истиче високим немачким стандардима квалитета градње, нудећи врхунски дизајн и пажљиво одабране материјале.

Сваки апартман је простран, елегантно дизајниран и опремљен модерним и луксузним елементима, попут смарт система грејања, видео надзора, италијанске керамике, храстовог паркета, најквалитетнијих италијанских санитарија, одличне дрво-алуминијум столарије…

Уз удобност и луксуз који апартмани пружају, Голден Панорама 2“ нуди и широк спектар модерних садржаја. Спа центар, теретану, сауну и друге wеллнесс услуге, отворени и затворени базен, играоницу за децу, као и ресторан са богатим менијем и простором за дружење представља идеално место за уживање у јелима домаће кухиње.

Уз сваки апартман долази и по 2м2 оставе за кабасте ствари попут скија и друге зимске опреме, а уколико не желите веш машину у свом апартману, вешерај у приземљу објекта омогућава лако одржавање веша и постељине чистим.

Услужно издавање апартмана

Као власник апартмана из објекта „Голден Панорама“, имаћете могућност да остварите приход од изнајмљивања свог апартмана током периода када га не користите. Захваљујући великој потражњи за смештајем на Златибору, можете очекивати високу попуњеност и поврат инвестиције.

Посебно је добро што уопште не морате да бринете о издавању апартмана, већ то можете препустити Кабеx Инвест тиму да ради уместо вас. Стручњаци са дугогодишњим искуством у раду са некретнинама ће преузети све мере да би ваш апартман био издат већим делом године.

Њихов основни задатак биће рекламирање вашег апартмана, одржавање, чишћење, али и дочекивање и испраћање гостију.

Предности куповине апартмана у изградњи

При одабиру некретнине не треба занемарити предности куповине апартмана у изградњи.

  • Бирате апартман

Као будући власник апартмана који се тренутно гради, имате могућност да бирате између различитих типова апартмана, од гарсоњера до пространих двособних. Већина још увек није распродата. Ови апартмани су пажљиво пројектовани, биће опремљени најновијим дизајном и технологијом и пружати високи стандард удобности и луксуза.

  • Ентеријер можете прилагодити сопственим потребама

Док је апартман у изградњи, имаћете могућност да прилагодите ентеријер према сопственим жељама и потребама, стварајући персонализован простор који одражава ваш стил и укус. У томе вам могу помоћи наше архитекте и дизајнери ентеријера.

  • Улазите у ново

Након што „Голден Панорама 2“ буде завршен добићете кључеве од свог новог апартмана, потпуно спремног за уношење намештаја. Сви радови већ ће бити готови.

Свеукупно, куповина апартмана у изградњи на Златибору је сјајна прилика за улагање у некретнине и остваривање прихода од издавања, уз могућност да се простор прилагоди и персонализује према индивидуалним преференцијама.

Уз све ове предности, инвестиција у „Голден Панорама 2“ апартмане пружиће вам прилику да као власник некретнине окусите благодети Златибора. Можете се опустити у прелепом природном окружењу, истраживати атрактивне локације и уживати у разним активностима које овај регион нуди и то без тражења смештаја, јер ћете имате свој лични.

Цене апартмана на Златибору

Инвестициона куповина апартмана на Златибору може бити веома исплатива, посебно када се узме у обзир фактор цена. У фази изградње, цене апартмана на Златибору су често ниже у односу на већ завршене некретнине.

Куповина апартмана у изградњи може представљати дугорочну инвестицију, јер се очекује да ће вредност некретнине порасти током времена. Када пројекат буде завршен, а тражња за апартманима на Златибору и даље расла, можете свој апартман продати по вишој цени, остварујући профит.

Ово је један од разлога зашто многи људи препознају Златибор као атрактивно тржиште за инвестирање у некретнине.

Голден Панорама 2“ апартмане можете купити директно од инвеститора без плаћања провизије посреднику. Куповина је могућа из било које земље, на бескаматне рате, уз попусте у складу са динамиком плаћања и потписивање уговора.

За детаљне информације о цени контактирајте Кабеx Инвест тим слањем мејла на инфо@голденпанорама.рс или се јавите путем Вибера или WхатсАпп-а на 00381640360000 и 00381640390000.

Можете посетити и продајни центар у Алексе Поповића 3 на Златибору. Куповина апартмана у изградњи на тој планини не само да омогућава приступачнију цену, већ и потенцијал за раст и већи поврат уложеног новца у будућности.

(ПР)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пт.Зец

26.05.2023 17:43

Цена мора само да пада а не да расте како ви писете у наруценим текстовима...нема никску логику да би расло...продсвсцете по много низим ценсма али неце бити ни то могуце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

26.05.2023 21:17

И вас и ваше апартмане и Златибор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

29.05.2023 18:25

Будала свакојакви.Тко ће овде живити и купит апартмане у брдима да живи са медједима.

ОДГОВОРИТЕ