Снимак Тине Тарнер и Шер који је обишао планету (ВИДЕО)

Жена лавица, неприкосновени музички таленат и светска звезда, Тина Тарнер, преминула је у свом дому у Цириху у 84. години. Остала је упамћена као једна од највољенијих звезда које су колеге обожавале.

Забава 25.05.2023 | 20:35
Снимак Тине Тарнер и Шер који је обишао планету (ВИДЕО)

Један од најпопуларнијих клипова Тине Тарнер који се већ последњих 10 година непрестано врти на свим друштвеним мрежама је исечак из емисије Опре Винфри. Певачица и њена колегиница Шер биле су гошће чувене водитељке и говориле су о невероватним каријерама. На снимку Тина Тарнер има 68, а Шер 61 година.

 

На констатацију Опре Винфри да је невероватно да и даље раде исти посао, истим интезитетом као и кад су биле у двадесетим, и да је занима какав је осећај "када се остари", Шер је духовати добацила: "Мислим да је сра*е", а публика и Тина Тарнер нису могли да престану да се смеју.

"А шта је са мудрошћу...", наставила је Опра, а Шер је добацила: "За*еби то", што је додатно насмејало публику и Тину Тарнер која је била сложна да старост и године нису донеле ништа спектакуларно.

Тина Тарнер и Шер су први пут заједно наступиле 27. априла 1975. године у шоу-програму "Тхе Цхер Схоw" и остале најбоље пријатељице током своје каријере.

Шер се још увек није огласила поводом смрти Тине Тарнер, али је сигурно да ће имати много тога да каже о вољеној музичкој звезди.

(Курир.рс/Блиц жена)

Коментари / 0

Оставите коментар