Аплицирајте онлине за Аддико кредит- јединствена прилика за мјесечни ануитет већ од 44 КМ

Толико жеља, а тако мало времена! Уштедите вријеме и остварите жеље, јер Аддико банка Бања Лука има најбржи пут до готовине. Уколико до краја јуна аплицирате онлине за готовински кредит, остварујете прилику за мјесечни ануитет већ од 44 КМ.

Република Српска 24.05.2023 | 12:48
Аплицирајте онлине за Аддико кредит- јединствена прилика за мјесечни ануитет већ од 44 КМ

Из Аддико банке Бања Лука кажу да за овај производ могу да аплицирају клијенти других банака, без обавезе преноса примања у Аддико. 

„Увијек желимо клијентима да олакшамо и убрзамо банкарске процедуре, стога је наша дигитална услуга прилика да било када и било гдје клијенти без компликованих процедура могу да аплицирају за кредит.

Када је у питању ова јединствена понуда, нови клијенти који до краја јуна аплицирају за кредит искључиво онлине могу да остваре мјесечни ануитет већ од 44 КМ. Аддико онлине услуга је заиста једноставна и клијент може да бира износ кредита према својим потребама.“, изјавио је Петар Мићић, директор Одјела продаје за становништво у Аддико банци Бања Лука. 

Мићић је додао да су клијенти којима се одобри ова посебна понуда до краја јуна, ослобођени и трошка обраде кредита, као и мјесечног трошка вођења кредитне партије. 

За ову посебну понуду можете да аплицирате путем ЛИНКА на којем су наведене и детаљније информације о понуди, уз само једну накнадну посјету најближој Аддико пословници у случају одобрења кредита. 

За више информација позовите Аддико контакт центар на 051 951 000. 

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар