За Ивана: Помозимо младићу из Бијељине да оздрави

Иван Марјановић из Бијељине ускоро пуни 17 година, а од рођења се бори за вид. Дијагностификована му је хиперметропија, односно, далековидност средњег степена. Како би могао да настави лијечење и потпуно прогледа, потребне су му терапије за које његова породица нема новца. Зато се уздају у помоћ племенитих људи и друштвено одговорних компанија. Борбу породице Марјановић подржали су у компанији Моззарт са жељом да Иван што прије у потпуности оздрави. 

Република Српска 24.05.2023 | 12:02
За Ивана: Помозимо младићу из Бијељине да оздрави

Свака три мјесеца га водимо на терапије у клинику у Нови Сад које му помажу, али су прилично скупе, па нам је потребна помоћ. Ови третмани нам пуно значе јер су му помогли да сада може да види 75 одсто. Зато би хтјели да наставимо са лијечењем. Хвала од срца компанији Моззарт у Иваново и у име наше породице на донацији, ријетке су такве фирме- каже Иванова мајка, Ружица Марјановић. 

Иван од рођења има проблема са видом, а посљедњих година повремено путује на терапије у офталмолошку клинику у Новом Саду. На третмане би требало да иде четири пута годишње, али ова шесточлана породица није у могућности да самостално покрије трошкове његовог лијечења. 

Сваки третман кошта око 1.000 КМ, а за ињекције је потребно платити још 300 марака. Уз то, Марјановићи морају платити и 10 дана смјештаја, колико бораве у Новом Саду док траје лијечење, па само један одлазак кошта око 2.000 КМ. 

Ова породица из Бијељине је у веома тешкој ситуацији, живе као подстанари, хране четворо дјеце, мајка не ради, док муж обавља повремене послове.

Да су, кажу, имали новца, Иваново лијечење би вјероватно до сада било успјешно завршено, а он би без проблема могао да прати наставу и ужива у дјетињству и младости. Зато апелују на помоћ племенитих људи како би испунили једину Иванову жељу- да у потпуности прогледа.

Сви који желе да помогну Ивану и његовој породици, новац могу уплатити у Атос банци на жиро-рачун 567-345-59000161-78. 

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар