Славимо рођендан са АТОС БАНК Виса платним картицама!

АТОС БАНК а.д. Бања Лука у мјесецу мају слави рођендан, а тим поводом и награђује своје клијенте. 

Република Српска 23.05.2023 | 15:26
Славимо рођендан са АТОС БАНК Виса платним картицама!

Наиме Банка од 23. маја прошле године послује под новим пословним именом АТОС БАНК а.д. Бања Лука, а постоји на тржишту Републике Српске од 1. марта 1999. године. 

„У прославу рођендана уклопила се и кампања АТОС Банке и компаније Виса, која ће трајати до краја мјесеца јуна. Кад је у питању рођенданска кампања, она ће трајати до краја мјесеца јуна, а првих 2305 клијената који у мају и јуну потроше 300 КМ добијају 30 КМ на свој рачун. Драго нам је што ћемо управо рођендан прославити уз кампању сарадњи са компанијом Виса, те клијенте који у мјесецу мају и јуну изврше плаћање са АТОС БАНК Виса платним картицама чека изненађење на рачуну!“ изјавила је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација АТОС БАНК а.д. Бања Лука.

АТОС БАНК а.д. Бања Лука ће наставити да прати савремене трендове пословања, које константно унапређују а пословне активности су усмјерене на константан развој и дигитализацију банкарских услуга, како би клијентима били на располагању 24/7.

Више информација о нашој кампани, али и о осталим производима и услугама Банке можете пронаћи на нашој wеб страници <спан стyле="цолор: #3598дб;">хттпс://www.атосбанк.ба/цонтент/реад/виса_кампања_2023, у најближој пословници Банке и путем бесплатног телефона Контакт центра 0800 59 999.

(ПР) Фото:ПР