Миличевићу јасна порука: Црвена линија пређена

Дан прије одржавања Скупштине Народног фронта објавити прелијетање народног посланика Српске демократске странке у Народни фронт је јасна порука Јелене Тривић Српској демократској странци, истакао је др Милан Миличевић, в.д. предсједника Српске демократске странке.

Република Српска 22.05.2023 | 19:24
Миличевићу јасна порука: Црвена линија пређена

„На неке раније преласке из СДС-а сам остао суздржан и стрпљив али је сада црвена линија пређена. СДС и ја лично смо пружили Јелени Тривић, као заједничком опозиционом кандидату за предсједника Републике Српске, јасну, искрену и максималну подршку широм Републике Српске. Њану кампању је изнијела  Српска демократска странка  уз подршку ПДП-а и Листе за правду и ред Небојше Вукановића али сви знају да те кампање без СДС-а не би могло уопште бити. Тако је било и са организацијом протеста који су одржани у Бања Луци послије избора а којих без СДС-а не би ни било могуће организовати“, појаснио је Миличевић.

Он је казао да је користио сваку могућу прилику да  јавно каже да уситњавање опозиционог дјеловања само користи тренутној власти у Републици Српској али то неки нису жељели схватити нити чути заслијепљени својим личним амбицијама.

„Направити политичку партију као симбиозу политичких незадовољника из различитих политичких партија који нису остварили своје личне амбиције, које су често у потпуном нескладу са њиховим објективним способностима  и очекивати да они буду снага која ће промијенити ову накарадну власт у Републику Српску је наивност и потпуна заблуда“ казао је в.д. предсједника СДС.

Миличевић је поручио да без обзира на садашње стање опозиције Српска демократска странка наставља јасним путем  а то је бескомпромисна борба против тренутне власти те очување територије и надлежности Републике Српске.

„Српску демократску странку није успио уништити ни Високи представник, ни америчке санкције, ни Милорад Додик, ни силне гомиле новца којом су куповали прелетаче из СДС-а и од њих правили разне странке. Међусобна неразумијевања унутар опозиције у овом моменту стварају одличну атмосферу за останак  на власти СНСД-а и њихових коалиционих партнера. Српска демократска странка се нада да још увијек има времена, мудрости и жеље да опозиција крене заједничким путем рушења тренутне власти а не путем међусобног подривања“, закључио је Миличевић.

Посланик СДС Александар Трнинић данас се придружио Народном фронту Јелене Тривић.

(БН) 

Коментари / 54

Оставите коментар
Name

Раде

22.05.2023 19:43

Фијјјј ти си највеци папак имас ли образа цасти ти да говорис исто си мртвац осусна биљка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

22.05.2023 22:53

Подржавам Јелену и њену странку, а ево и зашто. Годинама опозиција шурује са режимом, тајно узима мрвице и у задњем моменту за ситну лову у изборном дану предају Додику гласове у руке. Неки начелници СДС-а имају договор да им Додик помогне за локалне изборе, а онда они њему за опште. Примјер, Мићић БН, Василије УГ, Цицко СОКОЛАЦ, Радо ЛОПАРЕ итд...Када се заврше избори и тако у задњих 12 година, један по један посланик СДС-а мандат носи у Додикову скупштинску већину и тако годинама Додик влада захваљујуци опозицији и папцима. Неки опозиционари још увијек глуме опозицију,а примају напитке од режима...свега ту има. Зато је Јелена пресјекла и рекла, које против режима, добродошао је. На крају и ово је битно, они не прелазе у власт као до сада, него иду у праву опозицију.То није исто, напротив то је за похвалу.

Name

Бранко

22.05.2023 23:08

У нади да ће превладати разум, да ће политику водити родољуби и патриоте на добробит и корист народа, ова препуцавања опозиционих странака не воде никуд... Достојанство је врлина а спуштати се на ниво "олајавања" је велика мана и минус за будуће политичко дјеловање...

Name

Мејдан

23.05.2023 07:36

Остао је суздржан и стрпљив када су му посланици прелазили у СНСД.

Name

Ре

23.05.2023 09:02

Тачно! Он је бајин потрчко. Разоткрио се. Чланство масовно прилази Јелени. Људи који су од првог дана у СДС више не могу да гледају ове преливоде које коалирају са режимом. Народ хоће промјене!!!

Name

Снага

23.05.2023 11:32

Чуј црвена линија као да га је Јелена молила да предје,биће вама црвених линија много док год иза ледја правите симбиозе као у Угљевику.

Name

Стуб

23.05.2023 12:44

Ви Милицевицу сиканирате своје добре кадрове и оне који су стуб СДСа само то не видите. Младјим кадровима свака цаст али они нису онај СДyс у које људи имају повјерење.

Name

+++++++

22.05.2023 19:49

Нема тог милорада додика,нема те јелене тривић,ни вукана,о овим папцима стевандићу,чавићу,бањцу итдитд да би глас моје породице отишао њима,само СДС и нико више.А папци и њихови лични интереси нека иду гдје год хоће.Па додик се хвали колико има чланова,нису то чланови то је интересна група која га подржава због својих интереса.Кад падне и оде са власти пљуваће га они највише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицко

23.05.2023 07:31

Немој да лажеш да смо је сви подржавали! Ми у Сокоцу смо подржали мог брата Милорада! Тужићу вас за клевету!

Name

Ковид

22.05.2023 19:52

Ста си ти оцекивао, играс по Бабаљевом и Мандицевом такту који сарадјују са Сектом и богате се. Није Јелена за то крива нити мозе да нw прихвати људе који одлазе са бродова који тону. Ја сам тебе подрзавала док ниси отисао Додику на ноге. Опаметите се, Бјелица, Бабаљ и Мандиц це упропастити СДС а не Јелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брале Борац .1 казегорије.

22.05.2023 20:01

О цему прицате ста урадисте у Братунцу,сад сте насли бусати се.Сто подрзасте Лазу и босњаке .Не лупајте висе ало хоцете да ико гласа за вас .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

22.05.2023 20:45

А тек у зворнику сатрали се подрзавајуци и њу и вукана...

Name

Раде

22.05.2023 20:03

Кад вас и СНСД казу кад примају показу ти слику јабуке и питају дали видис банану ако видис банану орден и посао ако казес да видис јабуку одма да си издајник плаценик и да ниси србин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

22.05.2023 20:04

Милане доста је и твоје демагогије,ти си обичан дилер и гробар СДСа, шта си у радио да се рјешите битанги као.василије Перић Цицко и многи други

ОДГОВОРИТЕ
Name

МеНАГЕР

23.05.2023 10:56

Цудан је нас народ Теско пали али када упали онда толико ради ради и ради не би ли тим толиким радом покрио своје теско паљење

Name

Милко

22.05.2023 20:04

Јелени је досадило гледати како вас Додик константно понижава па је одлучила да узме ствар у своје руке и спаси вас од даље бламаже а народу да омогући да мало продише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2023 21:04

И ја тако мислим

Name

Рамбо

22.05.2023 20:05

Засто вам је Радовиц отисао?Вама треба једно велико поспремање са Љубисом Петровицем на целу странке!Све метузалеме поцистити,поцевси с тобом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Рамбо

22.05.2023 23:59

Друзе,гдје нестаде тај Радовиц ,зна ли ико?

Name

Боле

22.05.2023 20:06

Мој Милицевицу, остао је сдс заробљен од Цицка, Бабаља и слицних. Странку це напустити јос посланика одборника и нацелника, ако не дас до знања да овако никада нецемо видети ледја Додику. Прво сто си требао да искљуцис Зорана Видица, па Драгана Цузулана који јавно заговара улазак у власт са снсд, па Слободана Дјурица, Цицка и слицне, па тек онда размотрити да ли је неко пресао црвену линију. Они који су пресли из сдс у власт, јасан је мотив, али требас се преиспитати, засто функционери препазе у другу опозициону политицку странку. На крају, мислим да Додик гледа ово и смеје се комплетној опозицији, јер поред овако нејединствене опозиције, јос дуго це владати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

22.05.2023 20:12

ТО ЈЕ ПИРАЊЕ ЗА ВАС ИЗ СДС-а,А НЕ ЗА ЈЕЛЕНУ ТРИВИЦ.КАД СУ ВАМ ПРЕД ИЗБОРЕ ЉУДИ ИЗ КОАЛИЦИЈЕ И ВАСИ ЦЛАНОВИ ГОВОРИЛИ ДА НЕ ИМЕНУЈЕТЕ МИРКА САРОВИЦА ЗА КАНДИДАТА, НИСТЕ ПОСЛУСАЛИ, ИЗГУБИО ЈЕ КАТАСТРОФАЛНО ОД ЗЕЛЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ГОДИНАМА СЕ ГОВОРИ ДА ЦИЦКО РАДИ ЗА СНСД, ВИ СЕ НЕ ОГЛАСАВАТЕ, ВАСИЛИЈЕ ПЕРИЦ ОТИСАО У КОАЛИЦИЈУ СА СНСД, И ДАЉЕ ЈЕ У СДС, НИСТЕ СПРЕМНИ ДА РАШЧИСТИТЕ СА НЕПРОВЈЕРЕНИМ ЧЛАНОВИМА, ЗАПИРАЈТЕ СЕ ЗАСТО ЈЕ НАЈВИСЕ ЉУДИ УЗ СДС ОТИСЛО У ДРУГЕ СТРАНКЕ.ДРУГО, МИЛИЦЕВИЦУ, У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ НЕ ПОСТОЈИ ИДЕОЛИГИЈА, НЕ ПОСТОЈИ ПОСТЕНА ПОЛИТИКА, КОГА ГОД ВИДИС САМО КАЗЕ ДА ЈЕ У СТРАНЦИ ДА БИ ДОБИО ПОСАО НА БУЏЕТУ, ИЛИ НЕКУ ДРУГУ ПОГОДНОСТ ЗА ВЛАСТИТИ ИНТЕРЕС, НИКО НИЈЕ РЕКАО ДА ИДЕ СТО ЗЕЛИ НЕСТО ДА УРАДИ ЗА РЕПУБЛИКУ СРОСКУ И ЊЕН НАРОД. КАД УДЈЕ У ПАРТИЈУ И ДОБИЈЕ ЗЕЉЕНО МЈЕСТО, ШУТИ КО МУМИЈА, ПРИМА ПЛАТУ И ТАКО ДАН ЗА ДАНОМ, А МЛАДИ ОДЛАЗЕ, СТАРИ КОПАЈУ ПО КОНТЕЈНЕРИМА, ЗЕМЉА ЗАРАСЛА У ТРЊЕ, НИ ПЕИВРЕДЕ, НИ ПОЉОПРИВРЕДЕ, НИ ФИНАНСИЈА СВЕ ЈЕ НА ИНФУЗИЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

22.05.2023 20:14

Запитај се зашто је то тако, фактор одлучивања у СДС-у си 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

22.05.2023 20:14

Да сте тако реаговали кад су прелазили у СНСД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бањалука

22.05.2023 23:49

Браво за коментар,одкуд тек сад а од Стевадића крмета па Чаве па Обрена и сад паљба због дискутабилног момка који се дружи са кримосима!

Name

Неспособни

22.05.2023 20:15

Ако су неспособни и неостварени, што се секираш за њихов прелазак? Буди сретан што си их се ријешио. Али изгледа да си ти пухн'о. Боље ти је да се стварно замислиш зашто те људи напуштају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па да

22.05.2023 20:16

Па ти си исо на ноге доди Ти си пресо и црвену и плаву линију Како си кренуо прецес и зелену линију

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

22.05.2023 20:19

Засто се сада драми, засто се критикују преласци из сдс и пдп ? Све се то знало прије избора и после избора, знало се и ко је за кога радио и лобирао и да су знали сацувати своје посланике остали би у сдс и пдп... Смијесне и залосне реакције представника пдп и сдс !!! Бице јос прелазак !!!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папак

22.05.2023 20:21

Како те није срамота да прозивас Јелену! Додик те инструисао ста да причаш?! Направили сте од СДС регрутни центар СНСД-а и сада нешто ти као смета Народни фронт?! Ти си не предао црвену линију него си у Црвеној линији тј.секти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

22.05.2023 20:30

Зашто толико људи кои су на листи СДС бјежи из странке, чија је кривица да неможе задржати те људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

22.05.2023 20:43

Мислим да Јелена полако али сигурно разваљује ову олупину од опозиције.По чијем налогу и по којој цени ускоро чемо видети

Name

Бог

22.05.2023 21:01

Немој дзабе лапртат

Name

Крајина у срцу

22.05.2023 20:36

Сав тај Јеленин рад изгледа иде Мили под капу. Узима опозицији чланове и прави странку, и још више уситњава опозиционо чланство. Да ли је то паметно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрича

22.05.2023 20:47

Свака част за коментар!

Name

16 крајишка

22.05.2023 20:46

Чуј овог Бабаљевог послушника држте се ви Додика и још који хотел на Јахорини направите постени опозиционари од којих пара чији су то милиони као и аНенад Вуковић из ПДПа откуд њему хотел на Јахорини . Радите за Додика 20 година љигавац продали сте Јелену и уништили Шсровића кандидатуром за Члана предсхедништва а знали сте да неможе то изнијети само да би преузели СДС у потпуности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

22.05.2023 20:47

Иди код Додика на договор г....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.05.2023 23:10

Идите ви код Ковача у Шипово дао вам је дио СНСД или код Нешић произвео вам је Дубравца. А имате и часног Ранкића.

Name

Арсеније

22.05.2023 21:51

Какав поглед!Какав речник!Каква харизма! И тако потресна изјава!Плаче ми се...И још нешто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

22.05.2023 23:22

Нема ту среце док се Цузулан Драган пита у васој странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

*******

22.05.2023 23:24

Предсједниство сдс поднесите оставке не брукајте се висе не знате водит странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

22.05.2023 23:36

САМО ЈЕЛЕНА СРБИНА СПАСАВА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АРМ

23.05.2023 09:10

Мислим да би Малко Короман најбоље водио СДС.

Name

Ма

22.05.2023 23:45

Добро рече Миличевић ,,уситњавање,, она као да ради за Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

22.05.2023 23:47

Није СДС изгубио одласком Трнинића,момак се дружи са дискутабилним људима а и сам је споран!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

22.05.2023 23:48

Ма која је то будала од скоро у задњих пола године измислила ту црвену линију као термин па је сада свако спомиње, као и ријеч фашизам, због чега су оба термина изгубила смисао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсд цлан

23.05.2023 06:36

Постовани, Не могу висе гледати, слусати и цитати ове васе изјаве и коментат. Бас вас залим. Предлозицу у мојој странци да вам "пребацимо" неких 100 цланова, бар да имате на бројном стању. А ми цемо то олако надомјестити новим цланством, тако да цемо ми бити задовољни а ви презадовољни 😀

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

23.05.2023 07:15

Браво Милићевићу! Ви сте за њу радили на изборима а она вам је забила нож у леђа и можда је то добро да народ види ко је ко! А ти посланици који су прешли немају иза себе више од по 10 гласова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муњи

23.05.2023 07:21

Да, пређена је црвена линија али прије ...кад си отишао код Дудука на прије мјесец дана одрону од доктора....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

23.05.2023 07:32

Нисте ви Додику ни до кољена благе везе опозиција нема они су само прелетаци испусена мустикла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

23.05.2023 08:43

Бозе драги, дајте као озбиљни људи престаните као на некој матрици користити те отрцане фразе. Показите мало постовања према напаценом пуку коме сви здусно сисете крв вец дуги низ година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ннннн

23.05.2023 09:07

Јелена Тривиц, ко је ? Прво мора да знате није могла побиједити опозицију како це позицију, а добила сву могуцу подрску. Особа као дијете кад му отме неко играцку. Није дорасла за политику вецих размјера мозда мјесне заједнице.......хм....није се опробала, прескоцила пуно степеница.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

23.05.2023 09:47

Требало би да вам ово буде поука, и да обавезно преиспитате односе унутар СДС-а, јер ако вам се ћланство осипа, а истакнути активисти прелазе у друге странке, то би требало да вам укаже на ћињеницу, да унутар ваше странке нешто заиста није у реду? Можда превише "кокетирате" са режимом!??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сyднеy

23.05.2023 10:12

Занима ме кад сад зарате сдс и тривицка на цију це страну отици љубиса петровиц, Питање је то за милион $$$$$$

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.05.2023 17:36

Ти си заратио са својом главом.

Name

Приједорчанин М.

23.05.2023 18:09

Миличевићу,постао си сада права баба нарикача,ти си у коалицији са снсд ом у неким општинама,шта ти баљезгаш,што ти људи бјеже из сдс а у Приједору,прво завири у свој тур да видиш какво је стање па онда нешто кажи,не може нико Јеленину и Вуканову популарност да наруши са било којом причом,схвати и бит ће ти лакше.